نماینده تام الاختیار وزیر کشور در طرح تکام گفت: طرح تکام با هدف برنامه ریزی و مطالبه گری برای خدمات رسانی در روستا‌ها اجرا می‌شود.

آقای دُر تفاوت طرح تکام "توسعه مناطق روستایی" را با سایر طرح ها در مهاجرت معکوس عنوان کرد و افزود: در این طرح دولت مهاجرت معکوس را بر عهده وزارت کشور قرار داده است.
 
وی این طرح را در زمینه راهبری و سیاست گذاری عنوان کرد و ادامه داد: قرار نیست در ماموریت سازمان ها و دستگاه ها دخالتی انجام شود بلکه هدف تسهیل گری و همکاری بین بخشی است.

نماینده تام الاختیار وزیر کشور در یاسوج با بیان اینکه اگر مهاجرت معکوس رفع شود بسیاری از مشکلات حاشیه شهرها رفع خواهد شد، گفت: در این طرح باید همه امکانات اعم از سلامت، اقتصاد و اشتغال با هم دیده شوند.

مدیرکل امور روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد هم اجرای این طرح را در زمینه توانمند سازی مردم پایه و مهاجرت معکوس عنوان کرد و گفت: دستورالعمل تکام برای همه نهادهای فعال در روستاها است و زمینه سازی برای مهاجرت معکوس، اشتغال مفید و کاهش حاشیه نشینی را فراهم می کند.
 
درخشان فر اهداف اساسی این طرح را اشتغال مفید، افزایش سطح توانمندی، رفع موانع نگرشی و قانونی، افزایش همکاری بین بخشی، افزایش مشارکت اجتماعی و کار آفرینی مردم پایه و گسترش خلاقیت ها نام برد.

وی ادامه داد: این طرح ۱۶ نظام نامه دارد که همه دستگاه های را شامل می شود و در این زمینه کارگروه هایی نیز تشکیل شده است.

معاون بهسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان نیز از مقاوم سازی ۶۰ درصد واحد های روستایی استان در راستای اجرای طرح تکام خبر داد و گفت: اکثر این واحدها بالای ۱۰۰ متر زیربنا دارند.

اصالت زاده افزود: پیش بینی می شود امسال نیز ۷ هزار واحد مسکونی مقاوم سازی شوند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.