نخستین دوره دانش افزایی نانوایان در آبادان به منظور افزایش کیفیت نان در نانواییهای آبادان، با حضور نانوایان این شهرستان برگزار شد.
این دوره آموزشی با هدف افزایش کیفیت نان و بهبود عملکرد نانوایان در شهرستان آبادان برگزار شد.
شرایط فنی و غذایی لازم برای پخت نان خوب، تشخیص آرد خوب، مختلط بودن آن با مواد دیگر، تهیه خمیر مناسب، تشخیص زمان ور آمدن و کارهای مرتبط با انواع دستگاهها و تجهیزات ویژه نانوایی از آموزشهای ارائه شده در این دوره است.
شیوه فعالیت نانوایان در خصوص رعایت شاخصهای مورد رصد سامانه نانینو یا همان طرح هوشمندسازی نان و آرد از دیگر برنامه های این دوره آموزشی بود.
این دوره آموزشی در سه روز و در ۲ نوبت صبح و عصر برای همه نانوایان برگزار شد.