نخستین دوره دانش افزایی نانوایان در آبادان با حضور نانوایان این شهرستان برگزار شد.

نخستین دوره دانش افزایی نانوایان در آبادان به منظور افزایش کیفیت نان در نانوایی‌های آبادان، با حضور نانوایان این شهرستان برگزار شد.

این دوره آموزشی با هدف افزایش کیفیت نان و بهبود عملکرد نانوایان در شهرستان آبادان برگزار شد.

شرایط فنی و غذایی لازم برای پخت نان خوب، تشخیص آرد خوب، مختلط بودن آن با مواد دیگر، تهیه خمیر مناسب، تشخیص زمان ور آمدن و کار‌های مرتبط با انواع دستگاه‌ها و تجهیزات ویژه نانوایی از آموزش‌های ارائه شده در این دوره است.

 شیوه فعالیت نانوایان در خصوص رعایت شاخص‌های مورد رصد سامانه نانینو یا همان طرح هوشمندسازی نان و آرد از دیگر برنامه های این دوره آموزشی بود.

این دوره آموزشی در سه روز و در ۲ نوبت صبح و عصر برای همه نانوایان برگزار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.