برداشت نیشکر از در ۲۵۰ هزار هکتار از مزارع استان مازندران آغاز شد.
نیشکر یا همان شکر لَلِه حاصل دست رنج کشاورزان مازندرانی است. شغلی که شهر بهنمیر و در روستای ریکنده قائم شهر قدمتی بیشتر از یک قرن دارد و مازندرانیها سالهاست با این نیها، کام مردم را شیرین میکنند.
به طوری که از هر ١٨٠ لیتر آب ساقه در دیگهای فراوری تقریبا ٣٠ کیلوگرم شکر سرخ تولید میشود.
در مازندران ۲۵۰ هکتار سطح زیر کشت محصول نیشکر وجود دارد که حدود ۱۵۰۰ تن برداشت نیشکر پیش بینی میشود.
مازندران بعد از خوزستان رتبه دوم کشور را در تولید این محصول دارد.
در سال ۱۳۹۶ نیشکر یا همان شکر لَلِه این سوغات زمستانه مازندران به ثبت ملی رسیده است.