محمدرضا سالاری اظهارکرد: با توجه به فراوانی جمعیت جوان سیستان و بلوچستان و پراکندگی جغرافیایی آن، ایجاد فرهنگسراهای سیار یکی از راهکارهای مناسب و موثر در دستیابی به اهداف مورد نظر است.
وی ادامه داد: انجام کارهای تربیتی و پرورشی در راستای ارتقای سطح فرهنگ جامعه، امری ضروریست که نیازمند مشارکت همه مسوولان است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان انس کودکان و نوجوانان با «کتاب و کتابخوانی» را حلقه مهمی در زنجیره فعالیتهای فرهنگی خواند و با معرفی فعالیتهای کانون، اساس آن را بر پایه این اصل مهم استوار دانست.
وی با اشاره به مراکز سیار شهری و روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان و تاثیر آن در مناطق محل ماموریت در حاشیه شهر زاهدان و روستاهای این شهرستان و زابل گفت: همکاران ما در این بخش، در کنار فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و دینی برای مخاطبان خود، کودکان را با دنیای شگفتانگیز کتاب آشنا میکنند.
سالاری در خصوص فرهنگسرای سیار نشاط و امید افزود: شرایطی فراهم شد تا به کودکان و نوجوانان بیشتری خدمترسانی کنیم و بر همین اساس با اهدای یکهزار جلد کتاب، از انتشارات کانون، گام اول در این زمینه برداشته شد که این حرکت با اهدای بازی و سرگرمی ادامه خواهد داشت.