شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد: «یحیی السنوار رئیس حماس در نوار غزه اگر میخواست نبردی را در جبهههای مختلف ایجاد کند، در این کار موفق شده است.»
«دانا فایس» مفسر سیاسی این شبکه گفت: جنبش انصارالله در یمن و حزب الله لبنان حملات به اسرائیل را مستقیماً با وضعیت غزه در ارتباط میدانند و میگویند تا زمانی که جنگ در غزه ادامه داشته باشد، این چالشها برای اسرائیل ادامه خواهد داشت.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی با اشاره به گزینههای محدود این رژیم گزارش داد: اسرائیل با گزینههایی مواجه است که طبق این گزینهها، یا باید جنگ را مهار کند و ببیند آیا پایان دادن به نبرد در جنوب (جبهه غزه) امکانپذیر است یا نه و سپس به جبهه شمال (لبنان) بپردازد، یا وقایع را تشدید کند و در چنین صورتی اسرائیل به جنگی کشانده میشود که آمادگی آن را ندارد.
طبق این گزارش، در شرایط فعلی گزینه دیگری که رژیم صهیونیستی میتواند در پیش بگیرد روند دیپلماتیک و توافق برای آتشبس و تبادل اسرا است.
این شبکه همچنین به نقل از «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گزارش داد که هدف حماس شعلهور کردن کرانه باختری و قدس اشغالی در مقابل صهیونیستها است.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند.
این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یک هفتهای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.
طی این مدت و بهرغم تمامی حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و به ویژه زنان و کودکان در نوار غزه، اما ارتش به اصطلاح افسانهای رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بیسابقهای شده است، تا جایی که خود صهیونیستها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شدهاند.
بهرغم سانسور شدید نظامی، رسانههای عبری هر از چند گاهی گزارشهایی درباره میزان تلفات ارتش رژیم صهیونیستی منتشر میکنند که با آمار و ارقام مقاومت مغایرت دارد.