فریبرز راشدی؛ رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: در راستای اجرای طرح تشدید و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دو باب مکان کسب متخلف شامل یک رستوران و یک باب فست فود به علت عدم رعایت موارد بهداشتی پلمب و یک واحد دیگر اخطاریه رفع نواقص دریافت کرد.
وی ادامه داد: نظارت بر رستوران ها و اغذیه فروشی ها نقش مهمی در حفظ سلامت مردم دارد، بازرسان بهداشت محیط با نظارت دقیق و مستمر خود از وقوع بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده جلوگیری می کنند.
راشدی ضمن قدردانی از حمایتهای بی دریغ دستگاه قضا از مجموعه بهداشتی در رصد مداوم کیفیت و نحوه رعایت شیوه نامه ها در صنوف به ویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تشکر از همراهی متصدیان این مراکز و همشهریان عزیز با بیان اینکه این نظارتها همچنان ادامه خواهد یافت گفت: شهروندان عزیز در صورت مشاهده تخلف بهداشتی از سوی هر صنفی می توانند به سامانه 190 وزارت بهداشت تماس حاصل نمایند و گزارش تخلف بهداشتی را به بازرسان بهداشت محیط اطلاع دهند.