آیا خوراکی کپک زده را باید کاملا دور بریزیم؟

اغلب کپک‌هایی که روی مواد غذایی مشاهده می‌کنیم خطر چندانی ندارند، اما دسته‌ای از کپک‌ها سم «مایکوتوکسین» از خودشان ترشح می‌کند که علائم مسمومیت و آلرژی را بهمراه می‌آورند.

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه اغلب کپک‌هایی که روی مواد غذایی مشاهده می‌کنیم خطر چندانی ندارند، اما دسته‌ای از کپک‌ها سم «مایکوتوکسین» از خودشان ترشح می‌کنند که علائم مسمومیت و آلرژی را بهمراه می‌آورند، می‌افزاید: یکی از مایکوتوکسین‌های خطرناک «آفلونوکسین» است که باید بشدت از مصرف آن پرهیز کرد.

آجیل‌ها، پسته و حبوبات باید در محیط خنک و خشک نگهداری شوند، چون در صورت کپک زدن آلوده به آفلاتوکسبن می‌شوند.

خوراکی‌های نرم مثل غذای پخته شده، لبنیات، نان و سبزیجات پس از کپک زدن باید کاملا دور ریخته شود. اما در مورد خوراکی‌های جامد مثل گوشت‌های فرآوری شده می‌توان فقط بخش کپک زده را جدا و دور انداخت و از مابقی استفاده کرد.

 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.