عبدالله حبیبی گفت: تغییرات اساسی و بهبود وضعیت آموزشی خوزستان از انتظارهای وزیر آموزش و پرورش است، سند تحول بنیادین باید محور تمام برنامههای سیستم آموزشی استان باشد.
او میگوید: معیارهای سنجش آموزش و پرورش شاخصهایی همچون نمرات نهایی، کنکور و وضعیت آموزشی است و باید در این بخشها تلاش شود.
حبیبی ادامه داد: ارتقای نمرات نهایی و رتبه کنکور، تقویت مهارتهای زندگی در مدارس، توجه جدی و عملی به مولدسازی، افزایش رفاهیات معلمها، استفاده از نیروهای کارآمد و انقلابی، تکریم پیشکسوتان فرهنگی و استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش از اولویتهای برنامههای آموزش و پرورش خوزستان خواهد بود.
سرپرست جدید اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: از ظرفیت حوزه علمیه خوزستان برای سیستم تعلیم و تربیت استان استفاده میکنیم.
مسعود حمیدینژاد، مدیرکل سابق آموزش و پرورش خوزستان گفت: تا زمانیکه آموزش و پرورش در صحنههای مختلف حضور نیابد و به طور جدی به این سیستم نگاه نشود وضعیت آن تغییر نخواهد کرد.
او با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات این دستگاه همواره در اولویت آخر مسائل استان قرار دارد، افزود: در مدتی که در آموزش و پرورش استان خدمتگزار بودم با مشکلات مختلفی روبرو شدم که با همکاری شبانهروزی بسیاری از مسائل حل شد.
حمیدینژاد با اشاره به اقدامات خوبی که در ۲ سال اخیر برای هدایت تحصیلی دانش آموزان استان انجام شد، ادامه داد: ۷۰ هزار دانشآموز در مدت یاد شده هدایت تحصیلی شدند.
او میگوید: سرانه تربیت بدنی دانشآموزان استان نامناسب است، سرانه ورزشی مدارس استان در ۲ سال اخیر ۵۰ هزار مترمربع اضافه شد و بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال تجهیزات به مدارس اهدا شد.
مدیر کل سابق آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه آموزش استان وضعیت مطلوبی ندارد، گفت: رتبه توسعه و جذب دانش آموز در هنرستانها در ۲ سال اخیر از ۲۹ درصد به ۴۳ درصد افزایش یافت.
به گفته حمیدی نژاد؛ پارسال ۳۰ درصد این دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان تعیین تکلیف شدند. در حوزه نیروی انسانی در گذشته با مکاتبه برخی نمایندگان جابه جایی انجام میشد، امسال بدون اطلاع من ۸۱ نفر از نیروهای آموزش و پرورش استان از خوزستان منتقل شدند و این اتفاق باعث ناترازی نیرو میشود.
حمیدینژاد تاکید کرد: باید از صندوق ذخیره فرهنگیان یک کارخانه در خوزستان ساخته شود و مجموعه آموزش و پرورش استان از سود حاصل از آن بهرهمند شوند.