قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور گفت: باید قوانین و مقررات به‌صورت شفاف در اختیار عموم مردم خصوصا ذی‌نفعان قرار گیرد.

احمد رحمانیان در آئین تکریم و معارفه بازرس کل استان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: مقام معظم رهبری پیروزی قطعی را از آن مردم غزه دانستند و در کنار این شهادت‌ها در غزه هویت و ماهیت رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار و هم‌پیمانانش خصوصا در حوزه تعهدات بین‌المللی مشخص شد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: لازمه توسعه و پیشرفت در هر کشوری و در هر زمینه‌ای این است که در آن جامعه یا واحد، فساد نباشد یا در حداقل ممکن باشد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور بیان داشت: سلامت مدیران، کارگزاران و دستگاه‌های دولتی و خصوصی همواره مورد توجه بوده و هست، زیرا در این صورت است که جامعه سالم می‌ماند و در غیر این‌صورت فساد تبدیل به خرده‌فرهنگ جامعه می‌شود.

رحمانیان اضافه کرد: همه باید تلاش کنیم به سمت یک حکمرانی مطلوب که دارای ویژگی‌هایی، چون حساسیت در مقابله و پیشگیری از فساد است، پیش برویم، همچنین باید عزم و اراده جدی برای پیشگیری در مقابله با فساد ایجاد شود، چراکه با شعار فساد از بین نمی‌رود.

وی بیان داشت: باید دانش پیشگیری و مقابله با فساد در مدیران وجود داشته باشد و تجارب کشور‌های مختلف در برخورد با فساد بررسی شود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور  یادآور شد: مبارزه با فساد صرفا بر عهده سازمان بازرسی نیست، بلکه نیاز به یک عزم ملی برای مقابله با آن است، مدیران در همه بخش‌ها باید ساختار‌های فسادزا را شناسایی و در جهت اصلاح رویه اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه شفافیت باید در همه بخش‌ها ساری و جاری شود، گفت: امروز هر دستگاه برای خود مجموعه‌ای از قوانین و مقررات دارد که نه‌تن‌ها مدیران که کارشناسان با سابقه آن‌ها هم از آن مطلع نیستند، باید قوانین و مقررات به‌صورت شفاف در اختیار عموم مردم خصوصا ذی‌نفعان قرار گیرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور  افزود: عوامل غیرمحرمانه را بی‌جهت محرمانه جلوه ندهیم، دستورالعمل‌ها باید تا حد ممکن شفاف باشد، از همه مهم‌تر بحث اجرا است، چراکه در خصوص عدم شفافیت مراحل اجرا انتقادات بسیاری است.

رحمانیان اضافه کرد: مراحل اجرا باید در دید عموم قرار گیرد و در کنار آن قوانین مرتبط با شفافیت توسط دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی ملزم به اجرا باشد.

وی تاکید کرد: دستگاهی که اثربخشی ندارد در تراز یک دستگاه خوب نیست، امروز هر کسی پستی را می‌گیرد باید پاسخگوی مردم و دستگاه‌های نظارتی باشد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور  خاطرنشان کرد: مردم در جمهوری اسلامی ایران ارزش بالایی دارند و هر چه باعث نارضایتی مردم می‌شود شناسایی و برطرف شود، هیچ کسی نباید خود را فراتر از قانون بداند، قانون به هیچ عنوان قابل تعدیل نیست و عدن اجرای آن با هیچ عذر و بهانه‌ای پذیرفتنی نیست.

رحمانیان عدم ثبات مدیریت‌ها را تهدیدکننده دانست و اضافه کرد: این موضوع باعث عدم امنیت شغلی برای مدیران و کارمندان می‌شود.

وی باندبازی، جناح‌بندی‌های قومی و قبیله‌ای، ضعف دانش و تخصص مدیران، رواج مادی‌گرایی، تعارض منافع و... را از آسیب‌های پیش رو عنوان و خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی کل کشور بنا دارد یکسری از امور را در اولویت قرار دهد که پیشگیری از وقوع جرم در سیستم اداری یکی از آن‌ها است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور افزود: در ۹ ماهه سال جاری قریب به ۴ هزار هشدار پیشگیرانه توسط این سازمان به دستگاه‌ها داده شده است و در صورت عدم توجه پرونده تشکیل و متخلف تحت تعقیب قرار می‌گیرد، همچنین خسارات با هماهنگی دادستان‌ها مطالبه می‌شود.

وی شناسایی و مسدودسازی گلوگاه‌های فساد را از دیگر اولویت‌های سازمان بازرسی کل دانست و عنوان داشت: تاکنون ۲۱۲ گلوگاه فساد شناسایی و برای ۵۴ گلوگاه شناسایی شده در سال ۱۴۰۱ بیش از یک هزار فعالیت شناسایی شده است.

رحمانیان با اشاره به حرکت از نظارت‌های سنتی به سمت نظارت‌های الکترونیک در راستای شفافیت تاکید کرد: ارتقای کارآمدی در حوزه بازرسی دنبال شده و بازرسی‌های پیشینی و حین همراه با بازرسی پسینی صورت می‌گیرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور بیان داشت: ۶۰ درصد موارد ثبت شده در سامانه رسیدگی به گزارشات و شکایات توسط مردم گزارش فساد است.


بیشتر بخوانید


وی با اشاره به حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی ادامه داد: بیش از ۵۰۰ واحد در این استان تاکنون مورد حمایت قرار گرفته و راه‌اندازی و احیا شده است.

رحمانیان یادآور شد: در ۹ ماهه امسال ۶۷ همت اثربخشی مالی توسط سازمان انجام شده و اصلاح امور در زمینه‌های فسادخیز ۴ هزار و ۸۵۱ اصلاح امور منتج به نتیجه داشتیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار