مدیرکل تامین اجتماعی استان گفت: کارفرمایان و تولیدکنندگان نقش اصلی را در تولید و اقتصاد کشور دارند و سازمان تامین اجتماعی همواره میکوشد نقش خود را در حمایت و پشتیبانی از آنها ایفا کند.
وی افزود: سازمان تامین اجتماعی علاوه بر خدمات درمانی و تعهدات کوتاه مدت، ماهانه بیش از ۴۳ هزار میلیارد تومان تنها در بخش تعهدات بلندمدت و پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران هزینه میکند و ارایه این حجم از خدمات و تعهدات بدون همکاری و مشارکت کارفرمایان و دولت میسر نیست.
چراغ سحر گفت: بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی با تغییر نگرش ها، تعامل، هم فکری و اصلاح قوانین و مقررات رفع می شود و سازمان تامین اجتماعی با افزایش تعاملات اثرگذار خود با فعالان اقتصادی، کارفرمایان و تولیدکنندگان، فرصتی را برای طرح دیدگاهها و پیشنهادهای آنها فراهم ساخته و اصلاح برخی مقررات، آیین نامهها و بخشنامهها حاصل همین نشستها و تعاملات است.
مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با بیان گزارشی از اهداف و روند انتخاب کارفرمایان برتر گفت: با توجه به شعار سال ۱۴۰۲ با عنوان مهر تورم و رشد تولید تلاش شد با مشارکت روسا و نمایندگان مجامع و تشکلهای کارفرمایی و ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن وتجارت، این کار با رعایت شاخصهای مرتبط با کارفرمایان و بخش تولید به بهترین شکل انجام شود.
وی نهادینه کردن تولید کالای ایرانی با هدف خودکفایی و مقابله با تحریم ها، استفاده از ظرفیتهای دانشبنیان در تولید کالا و خدمات، رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشتی در محیط کار، ارسال به موقع لیست و پرداخت حق بیمه و اعلام دستمزد واقعی، افزایش تعداد نیروی کار، استفاده بهینه از خدمات و سامانههای غیرحضوری تأمیناجتماعی، توجه به شاخصهای فرهنگی در محیط کارو ارتقای سطح دانش و بینش کارگران را از مهمترین معیارهای ارزیابی و انتخاب کارفرمایان و صاحبان بنگاههای تولیدی و اقتصادی بیان کرد.
محمودیان مدیر درمان تامین اجتماعی نیز در این آیین گفت: ۴ مرکز درمانی تامین اجتماعی شامل یک بیمارستان، دو پلی کلینیک و یک درمانگاه تخصصی خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در استان به بیمه شدگان سازمان خدمات ارایه میکنند و اکثر مراکز و واحدهای بهداشتی و درمانی، داروخانهها و پزشکان با ما طرف قراداد هستند.
وی افزود: بر اساس سیاستهای سازمان مبنی بر حمایت از نیروی کار و بازنشستگان و رضایت مندی آنان، صد در صد هزینههای بستری بیماران در شهرهایی که مراکز ملکی تامین اجتماعی ندارند، پرداخت میشود.
دکتر محمودیان گفت: به منظور کاهش مشکلات بیمه شدگان، بخشی از هزینههای مربوط به بیماران صعب العلاج نیز توسط سازمان پرداخت میشود.
به گفته وی عملیات اجرایی مرحله دوم توسعه بیمارستان شهدای گمنام تامین اجتماعی در یاسوج نیز در آینده نزدیک آغاز میشود و با اتمام آن ۳۰ تا ۴۰ درصد به خدمات قابل ارایه به بیماران اضافه خواهد شد.
مدیرکل سرمایه گذاری و اشتغال استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین گفت: ۷۵۰ طرح با اعتبار ۱۴ هزار میلیارد تومان در دهه فجر امسال کلنگ زنی شد و یا مورد بهره برداری قرار گرفت.
محسن ضامن فر افزود: هر چه فضای فعالیت برای کارفرمایان و بخش تولید بازتر باشد، امکان افزایش تولید و رونق اقتصادی بیشتر فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: برخی از قوانین و مقررات دست و پاگیر به کاهش سرعت رونق اقتصادی دامن میزند و لذا باید در تدوین هر قانون و بخشنامهای نظرات ذی نفعان وجامعه هدف آن مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل سرمایه گذاری و اشتغال استانداری افزود: مشکلات اقتصادی را انکار نمیکنیم، اما در کنار آن، عزم و ارادهای که در دولت برای رفع مشکلات و نارساییها وجود دارد، نباید مورد غفلت قرار گیرد.
ضامن فر افزود: حداکثر ظرفیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای حمایت از فعالان اقتصادی استان و کاهش مشکلات آنان به کار گرفته میشود.
وی با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی به دستگاههای اجرایی از مدیران این دستگاهها خواست حداکثر تلاش خود را برای حمایت از کارگاهها و طرحها به منظور احیا و تداوم فعالیت آنها به کار گیرند تا امکان برگشت مطالبات دستگاههای یاد شده نیز فراهم شود.
در پایان این مراسم کارفرمایان شرکت سیمان مارگون، شرکت نماسازان مروارید دهدشت، شرکت طبیعت زنده و شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج به عنوان کارفرمایان برتر معرفی شدند و با حضور مدیران استانی و فعالان اقتصادی استان از آنان تجلیل شد.