عضو جبهه پایداری با اشاره به حضور جریانات مختلف سیاسی و احزاب در انتخابات مجلس، گفت: اصل اسلامیت، دیانت و ملیت هرگز نباید فدای اختلاف سلائق شود.

حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی رئیس شورای مرکزی حزب پایداری و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت حضور حداکثری آحاد مردم در انتخابات و تأکید مقام معظم رهبری به این مهم، عنوان کرد: بی تردید حضور و ورود به انتخابات امری معقول، منطقی و تثبیت موقعیت نظام خواهد بود. هر قدر حضور مردمی در انتخابات بیشتر باشد، دوستان داخل و خارج را امیدوارتر خواهد کرد.

وی اضافه کرد: نه تنها حضور میلیونی ما پای صندوق‌های رأی امیدوار کننده است بلکه دشمن را نیز مأیوس تر، شکست خورده‌تر و نا امیدتر خواهد کرد.

وی با اشاره به تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تحقق چهار اصل امنیت، مشارکت، سلامت و رقابت در انتخابات پایان امسال، اظهار داشت: در انتخابات هر قدر رقابت صادقانه‌تر، به دور از انحراف، بد اخلاقی و تخریب باشد افراد، اعضاء بیشتری را به جانب خود جذب خواهند کرد. اما اگر سلامت انتخابات مخدوش شود؛ امنیت، همدلی و اعتماد زیر سوال می‌رود و آثار مخرب و موج آن تا سال‌های بعد نیز باقی خواهد ماند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: بحمدلله ایستادگی مقامات مسئول در حفظ آراء مردم، جایگاه خوبی را برای انتخابات در کشور ما رقم زده است. بر خود لازم می‌بینم از زحمات همگان و در رأس آن از مقام معظم رهبری، شورای نگهبان، وزارت کشور و همه اعضاء آن که در سراسر کشور در این جهت فعال شده‌اند، تشکر کنم؛ جا دارد از صدا و سیما، که ابتکار آن‌ها در این دوره به نمایندگان فرصت معرفی بهتر و بیشتر داده نیز تشکر و قدردانی کنم ان‌شاءالله مردم عزیز نیز این زحمات را پاس داشته و به حتم، چون همیشه قدردان خواهند بود.

همه باید یک دیگر را تشویق به ورود و حضور در انتخابات کنیم

حجت الاسلام آقاتهرانی با تأکید بر اینکه همه باید یک دیگر را تشویق به ورود و حضور در انتخابات کنیم، تصریح کرد: منکر نقاط ضعف در برخی موارد نیستم، ولی مسائل و مشکلات داخلی نباید به دشمن بد علامت دهد.

وی اضافه کرد: از پیامبر گرامی نقل شده که در غزوات ریش سفیدان را امر می‌کردند که موی خود را رنگ کنند که دشمن یاران ایشان را پیر و نحیف نبیند، گو این که تواضع در برابر خودی‌ها مطلوب است، اما در برابر دشمن نباید نقاط ضعف را درشت کرد یا حتی به آن دامن زد. جری کردن دشمن و باورانیدن او به کمبود‌ها از بی‌تدبیری است. اگر همه ما به درستی درک کنیم که دشمن چگونه نقاط ضعف را با فریب، بزرگنمایی می‌کند؛ هرگز در رسانه‌های جمعی از آن همه موفقیت گذر نمی‌کنیم و به این سخنان دشمن شادکن نمی‌پردازیم.

رئیس شورای مرکزی حزب پایداری ادامه داد: معرفی خدمات بی‌دریغ و پیشرفت‌های شگرف نظام جمهوری اسلامی ایران به مردم، دستاورد‌های انقلاب در طی نیم قرن، و جهاد تبلیغ راهکار دیگر افزایش مشارکت حداکثری است. به لطف الهی، ایران عزیز ابر قدرتی است که با همه دشمنی‌های داخلی و خارجی، حاکمیتی همیشه پیروز بوده و هست. امیدوارم که این نهضت الهی عاقبتش ظهور امام عصر ارواحنافداه و تمدن نوین اسلامی باشد که به دست پر توان آن ولیّ الله اعظم تحقق یابد.

تأثیر‌گذاری مجلس در زندگی مردم باید نشان داده شود

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در قبال حضور پررنگ مردم نمایندگان مجلس مسئولیتشان بیشتر می‌شود، افزود: او که کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی است قدری به مسؤلیت خویش بهتر بنگرد و بداند که فردا در محضر خداوند متعال باید پاسخ گوی اعتماد این مردم شریف باشد. خدا کند که درک مسئولیت کرده و از لحظه‌یمان به نفع مردم در ذیل این نظام اسلامی تلاش و مجاهدت کنیم. آمین.

حجت الاسلام آقاتهرانی با بیان اینکه تأثیر‌گذاری مجلس در زندگی مردم باید نشان داده شود، یادآور شد: اگر مردم بدانند که مجلس در زندگی این جهانی و آن جهانی آن‌ها نقش دارد، بی‌تردید در انتخابات حضوری جدی خواهند داشت. اعتماد مردم به نمایندگان و حسن رفتار آنان از هر طریقی جلب شود، حضور پای صندوق بازخورد آن اعتماد است.

وی با اشاره به اینکه سلامت انتخابات بسیار در مشارکت حداکثری مؤثر است، تأکید کرد: او که بر این باور است که رأی او به صندوق رفته و به نظر او احترام گذاشته شده، دلیلی بر تسامح و تساهل نخواهد داشت. رقابت واقعی بر مبنای گفتمانی صادقانه، صدق می‌کند. اگر مردم صدق گفتار نماینده، وعده و وعیدش را باور کنند، دلیلی بر از دست دادن این غنیمت فرصت‌ها، نخواهد بود.

مردم همیشه در عرصه‌های انقلاب حماسه آفرین بوده اند

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم با حضور همیشگی در عرصه‌های انقلاب حماسه آفرین بوده اند، بیان کرد: زنده بودن انتخابات، باید از انتخابات و حضور میلیونی حیات مجدد بر خیزد. این حضور مردم است که قضاوت حیات انتخاباتی را رقم خواهد زد. به لطف الهی ملت بیدار ما بیش از ۷۵ سال مجلس داشته‌اند، گو اینکه گاه استبداد آن را توپ می‌بسته و در همان زمان اگر قدری به اطراف بنگریم متوجه خواهیم شد دیگر مردمان پر ادعای اروپا و آمریکا از چنین فرهیختگی بی‌بهره بودند؛ آن‌ها همیشه درگیر جنگ‌های داخلی، قتل و غارت بومیان مهمان نواز، جنگ‌های صلیبی، و جنگ‌های جهانی و اتمی بوده‌اند.

حجت الاسلام آقاتهرانی با اشاره به حضور جریانات مختلف سیاسی، گروه‌ها و احزاب در انتخابات مجلس، گفت: انسان عاقل همیشه اصول را پاس داشته و فروع را فدای اصول می‌کند و از حاشیه می‌پرهیزد تا که به متن بپردازد؛ اصل اسلامیت، دیانت، ملیت هرگز نباید فدای اختلاف سلائق گردد.

وی ادامه داد: این روز‌ها که شورای نگهبان به دلائلی برخی را قبول و یا رد می‌کند، بیانیه بر علیه شورا و یا خدشه دار کردن این ارگان که در قانون اساسی و بیانات امامین عزیز انقلاب همیشه مورد حمایت بوده چه معنا دارد؟ بی‌شک، اگر، چون دوره‌های قبل این آقایان تأیید می‌شدند، این سخنان گفته نمی‌شد.

وی ادامه داد: جا دارد به فهم و شعور مردم اعتنا شود که پس از ردیه شورا و نگارش سخنان ما مردم عزیز که هر دم از آن‌ها می‌گوئیم درباره ما چه قضاوتی می‌کنند. اکنون همه تشکل‌ها و احزاب با حضور و ورود به صحنه انتخابات اصل نظام را تأیید و بهترین‌ها را به مجلس خبرگان و شورای اسلامی بفرستند. بر این باورم که در آخر چنین خواهد شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، اذعان کرد: ضعف بینش مسؤلین حزب، گروه و تشکلی ممکن است رهروان آن مرام را نسبت به اصول به تردید اندازد، ولی اولاً بزرگ‌تر‌ها باید بدانند که رفتار و گفتار خود را به مصالح نظام گره بزنند؛ منافع شخصی خود را فدای منافع جمع کنند.

بر این باورم که این انتخابات، چون همیشه پر شور و به موقع، با رقابتی سالم و در کمال امنیت برگزار می‌شود

وی گفت: بنده بر این باورم که این انتخابات، چون همیشه پر شور و به موقع، با رقابتی سالم و در کمال امنیت با جمعیتی چشم پرکن به انجام خواهد رسید تا که چشم روشنی دوستان، نوید و امید دهنده به مبارزان مقاومت و مظلومین مقتدر در سراسر دنیا شود.

حجت الاسلام آقاتهرانی گفت: شیوه سهم خواهی که متأسفانه مشی و مرام برخی تحزب گرایان است، خلاف مرام پایداری است. خوب است نظری به کتابی به نام «شرحی بر مرامنامه پایداری» را که مرامنامه پایداری را در آن بیان کرده، داشته باشید. در انتخابات؛ برترین شیوه به حکم عقل شایسته سالاری است که برای یافت شایستگان در مجلس باید شاخص‌هائی داشت و افراد را بر مبنای آن سنجش کرد، انتخاب اصلح برای انتخاب مسؤلین و نیز قانون گذار قابل دفاع است و نه پدر سالاری، نه خویشاوند سالاری و نه تحزب گرائی و نه سهم خواهی.

آخرین فعالیت‌ها و اقدامات جبهه پایداری برای انتخابات

وی با بیان آخرین فعالیت‌ها و اقدامات جبهه پایداری برای انتخابات پیشرو، افزود: برخی در هنگام انتخابات در لحظات آخر به معرکه می‌آیند، و فرافکنی هم می‌کنند که پایداری لحظه آخر می‌آید و سهم خواهی می‌کند. ولی این نیست، پایداری قبل از پیش ثبت نام در تهران و شهرستان‌ها افراد دارای صلاحیت برای نمایندگی مجلس را تشخیص و دعوت به ثبت نام می‌کرد. الآن هم در صدد شناسایی نامزدهاست و در جلسات صحبت از۱۰ نفر اول مورد انتخاب حوزه‌های شهرستانی را دارد که نظرات شورا‌های مرکزی شهرستانی در حال جمع بندی است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه لیست حوزه‌های شهرستانی جبهه پایداری، بیان کرد: درباره آن‌ها در جلسات بحث می‌شود تا که شایسته‌ترین‌ها را شناسایی سپس مصاحبه با نامزد‌ها را انجام دهند که در خصوص آن‌ها نیز در جلسات شورای مرکزی بحث و بررسی می‌شود. ما درباره انتخابات مردد عمل نمی‌کنیم، چون اصول قطعی برای انتخابات داریم. اموری، چون اصل وجود انتخابات، حضور اکثری، انجام در زمان مقرر، پاسداری از رأی مردم، و... امور خدشه ناپذیر این نظام است.

حجت الاسلام آقاتهرانی با بیان اینکه نقد، پژوهش گذاشتن مجلس و جوانب مختلف آن، نقد پذیری مسئولین، رئیس، هیئت رئیسه، نمایندگان و... بسنده نکردن به وضع موجود می‌تواند موجب کارآمدی بیشتر و بهتر مجلس شود؛ افزود: پیش از این عده‌ای از دوستان حوزوی؛ هر دوره مجلس را به نقد و بررسی می‌گذاشتند در آن جلسات، رؤسای مجلس و حتی گاه نمایندگان مجلس هر دوره را با دیگر مجالس مقایسه می‌کردند این کاری بس ارزنده برای بازرسی، وارسی و خودشناسی نمایندگان مجلس بود که این ابتکاری از حضرت علامه مصباح (ره) که دیگر از آن هم خبری نیست. ان شاءالله که احیاء شود.

وی خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد: بنده اگر به جای رئیس مجلس بودم اول از هر چه، چنین همایش و نشستی را برای ارزیابی هیئت رئیسه زنده و ریاستش می‌گذاشتم تا که بتوانم کار را بهتر از تصور خویش جلو ببرم؛ روشن است که دیگران از بیرون بهتر نقاط ضعف و قوتمان را می‌بینند. از درگاه الهی برای همه مسؤلین این نظام مقدس برترین را خواهانم. 

رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند انتخابات کشور را کمرنگ توصیف کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند انتخابات کشور را کمرنگ توصیف کنند، گفت: اگر آن‌ها حضور میلیونی مردم ما را به مردم جهان جلوه دهند این نفی دموکراسی غربی و شعار‌های دروغین خود آن‌ها خواهد بود. اگر آن‌ها انتخابات را تحریم نکنند، مخدوش جلوه ندهند و از سلامت انتخابات ما بگویند آن موقع باید تعجب کرد. بیگانگان همیشه و در هر فرصت برای نابودی انقلاب، جداسازی مردم از رهبری معظم، از دولت و مجلس و ایجاد تفرقه بهره می‌برند. ولی به لطف الهی همیشه شکست خورده‌تر از قبل خواهند بود. شما از بیگانه و بیگانه پرست چه توقعی دارید؟ مگر آن ها به ارزش‌های شما ایمان دارند؟ و مگر آن‌ها برای نابودی انقلاب ما از اول تا بحال هیچ کوتاه آمده اند که الآن بیایند؟ تلاش آن‌ها همیشه بی نتیجه مانده است.

 حجت الاسلام آقاتهرانی، تصریح کرد: صداقت در گفتار و رفتار موجب جلب اعتماد مردم است. همیشه باید از دروغگویی، نفاق، دورویی، فرافکنی، خودشیفتگی، دلبستگی، وابستگی به بیگانه و... حذر کرد. به لطف الهی مردم ما متدین و ملزم به آداب دینی، انقلابی و ظلم ستیزند، اگر مسئولی چنین نباشد خواه ناخواه بمرور زمان طرد می‌شود این ادعای بنده شاهدی نیم قرنه دارد، بار‌ها دیده‌ایم کسانی که در رأس بوده‌اند چگونه در دوره‌های بعد، جامعه آن‌ها را طرد کرده است. آن‌ها نه تنها از دل‌ها رفته‌اند بلکه برخی در دامن بیگانه زیست می‌کنند.

وی یادآور شد: بد نیست به تاریخچه انقلاب بدون تعصب آزاد اندیشانه بنگرید! واقعا مدعیان کمونیستی، سوسیالیستی، التقاطیون، غرب زده‌ها، قانون گریزان، مدعیان روشنفکری تاریک ذهن، رانت خواران، رشوه خواران، بی‌عهدان به ولایت، خداستیزان، دین ستیزان و مردم ستیزان الآن کجای دنیایند؟ مگر آن‌ها در پناه غرب و زیر چتر آمریکا و اروپا نیستند؟ همان جا قالب نهی نکرده و نمی‌کنند؟

 رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: آیا این خود درسی به من مسئول نیست که‌ ای عزیز، ولایتمدار، قانونمدار و مردمی باش! جا دارد قدری به گذشته انقلاب با دید عبرت بنگریم و باور کنیم که این انقلاب بی‌هویت‌ها را هرگز پذیرش نکرده و ارزش‌های خود را در پای نا‌اهلان نریخته! پس، تلاش کنیم مسئولیت پذیر بوده و مجاهدانه انقلابی باشیم.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۸ ۲۲ بهمن ۱۴۰۲
حرف حساب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۲۱ بهمن ۱۴۰۲
خیلی دوست دارم بدانم درآمد ماهیانه شما چقدر است!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۱ بهمن ۱۴۰۲
حرف حساب دمت گرم روحانی عزیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۱ بهمن ۱۴۰۲
خدا کنه به حرفی که میزنی اعتقاد داشته باشی ،اعمال و کارها باهم نمی خواند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۵ ۲۱ بهمن ۱۴۰۲
حکومت 50% دست حکومت اسلامیه یعنی ممنوعیت منکرات و حمایت از مقدسات و 50% دست مردمه یعنی آزادی کسب و کار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۲۱ بهمن ۱۴۰۲
50% هم دست خودته خخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۳ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
نه جمهوریت باید فدای اسلامیت بشه نه اسلامیت فدای جمهوریت باید 50 _ 50 باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
از سال 2011 تاکنون اردوغان جنایتکار با دریافت رشوه و پول دلالی از برخی کشورهای اروپایی و هم برخی کشورهای عربی همه گروه های تروریستی مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل وارد سوریه و هم عراق کرده است و همچنان نیزادامه می دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
اقلیم کردستان عراق بیش از 50 سال است که مقر اصلی گروهک تروریستی پ.ک.ک مورد حمایت آمریکا و متحدانش بوده است.

سازمان ملل خیانتکار از سال 1945 تاکنون شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی آمریکا و متحدانش در منطقه و جهان بوده است.

شورای امنیت سازمان ملل خیانتکار از سال 1945 تاکنون شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی آمریکا و متحدانش در منطقه و جهان بوده است.

شورای حقوق بشر سازمان ملل خیانتکار از سال 1945 تاکنون شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی آمریکا و متحدانش در منطقه و جهان بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
گروهای تروریستی مورد حمایت آمریکا و متحدانش از سال 1982 تاکنون در اقلیم کردستان عراق چه غلطی می کنند؟
تروریست های القاعده مورد حمایت آمریکا و متحدانش از سال 2003 تاکنون در اقلیم کردستان عراق چه غلطی می کنند؟
تروریست های داعش مورد حمایت آمریکا و متحدانش از سال 2011 تاکنون در اقلیم کردستان عراق چه غلطی می کنند؟
آخرین اخبار