رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری از بررسی راهکارهای اجرایی جهت برگزاری کنگره بین المللی در سال آینده با موضوع محیط زیست در شیراز خبر داد.

مسعود زارعی از ارائه گزارش شهرداری در منطقه تاریخی فرهنگی در خصوص ردیف‌های بودجه سال ۱۴۰۲ و مسائل و مشکلات مبتلا به در یکصد و چهل و ششمین جلسه علنی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز در روز گذشته خبر داد و گفت: در سلسله بررسی‌های وضعیت پیشرفت پروژه‌ها و برنامه‌های مصوب در مناطق یازده گانه، گزارش شهرداری منطقه ۸ ارائه شد.

او افزود: حدود ۱۰ پروژه در این منطقه با تأخیر در اجرا روبه‌رو بودند که در این جلسه به آن‌ها تاکید شد که با جدیت و متناسب با یک جدول زمان‌بندی تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ در انجام پروژه‌های مذکور تلاش کرده و گزارش آن را به کمیسیون ارسال کنند.

زارعی در خصوص بررسی نامه معاون محیط زیست و خدمات شهری با موضوع تعیین تکلیف معتادین متجاهر گروه سنی زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵سال شهر شیراز نیز گفت: در خصوص معتادین متجاهر بحث دوره درمان و دوره بعد از درمان اهمیت بسیار دارد. در این جلسه با حضور نمایندگان علوم پزشکی و بهزیستی این موضوع مورد بررسی قرارگرفت و تکالیف هر دو دستگاه مشخص شد تا خلا موجود پس از درمان دو گروه سنی زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵ سال معتادین متجاهر مرتفع شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز اضافه کرد: در این جلسه همچنین بحث مربوط به معتادین متجاهر زنان نیز بررسی و راهکار‌های مناسب داده شد.

او با بیان اینکه بحث معتادین متجاهر یکی از بحث‌های جدی کمیسیون است و در دستورکار قرار دارد، گفت: اداره بهزیستی با توجه به فضای محدودی که برای نگهداری معتادین متجاهر دارد تقاضای کمک کرده است و علی‌الاصول دستگاه‌های مربوطه باید به وظایف خود در این خصوص عمل کنند تا این فرآیند و چرخه معیوب به تکامل رسیده و منجر به نتایج بهتر شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری بیان کرد: در این جلسه کمیسیون، مقرر شد توسط ریاست شورا نامه‌ای به استاندار ارسال شود تا مدیرکل امور اجتماعی استانداری جلسه‌ای با همه مسئولان و دستگاه‌های مربوطه تشکیل داده و وظایف دستگاه‌های مربوطه مشخص شود تا ما شاهد افزایش معتادین متجاهر در گروه‌های سنی متفاوت نباشیم.

زارعی در خصوص دستور کار بررسی راهکار‌های اجرایی، شیراز پایتخت محیط زیستی آسیا نیز گفت: با توجه به اینکه شیراز در سال۲۰۲۴ به عنوان پایتخت زیست محیطی آسیا در نظر گرفته شده است در این جلسه کمیسیون، شهرداری مکلف شد، دبیرخانه‌ای تشکیل داده و سپس کارگروهی از شهرداری و سایر دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان محیط زیست ترکیب این دبیرخانه را مشخص کنند.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: پس از تشکیل دبیرخانه و ترکیب آن قرار است سال آینده یک نشست بین‌المللی در شیراز با موضوع محیط زیست، باید‌ها و نبایدها، اقداماتی که تاکنون انجام شده و همچنین وضعیت اقلیمی شیراز از لحاظ آلودگی در زمان حال و آینده مورد بررسی قرار گیرد.

او، هدف از تشکیل این کنگره را رشد و بالندگی مولفه‌های زیست محیطی در سطح شیراز دانست و گفت: نباید به وضعیت کنونی شیراز بسنده کرد بلکه هدف نهایی از چنین نشست‌هایی، معرفی شیراز در تراز آسیا از لحاظ محیط زیست و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه در رشد، تعالی و بالندگی شیراز است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار