محمدمهدی مجذوبی از کسب رتبه برتر علوم پزشکی همدان در زمینه انجام خدمات دندانپزشکی تحت بیهوشی از سوی وزارت بهداشت خبر داد وگفت: خوشبختانه موفق شدیم رتبه دوم کشوری اداره نظارت بر درمان را هم در شاخص دقت و رتبه سوم را در شاخص پویایی در بین دانشگاههای تیپ یک به دست بیاوریم.
مجذوبی گفت: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ تنها ۱۳ نیروی متخصص در شهرستان کبودرآهنگ مشغول فعالیت بودند که این عدد امسال به ۳۰ پزشک متخصص رسیده است.
او با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶ پزشک متخصص در تویسرکان آماده خدمت به مردم هستند گفت: این در حالی است رقم موجود طی دو سال گذشته کمتر از ۱۶ متخصص بود، در شهرستان رزن نیز تعداد نیروهای متخصص از ۱۵ به ۲۵ پزشک متخصص رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه پیش از انقلاب اسلامی، بسیاری از کودکان به دلیل ناهنجاریهای مادرزادی در گوش، دچار ناشنوایی و کر و لال میشدند گفت: از ابتدای طرح ملی تحول کاشت حلزون، بیمارستان فوق تخصصی بعثت یکی از ۱۶ مرکز کاشت حلزون در کشور شناخته شده که درمان این بیماران نیز به صورت رایگان انجام میگیرد.
مجذوبی گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفتیم رادیولوژی بانوان در تمام شهرستانها و مناطق محروم استان فعال شود که در حال حاضر اغلب شهرستانهای همدان از نعمت پزشک متخصص در اکثر رشتهها همانند قلب و عروق، جراحی زنان، کودکان، داخلی و رادیولوژی برخوردار هستند.
او با بیان اینکه دومین مرکز دولتی درمان ناباروری استان همدان و اورژانس بیمارستان مهر در ملایر با اعتبار ۶۸ میلیارد تومان افتتاح شد گفت: در این مرکز ناباروری سطح ۳، درمان در ابعاد مختلف توسط متخصصان زنان و زایمان، متخصیص اورولوژی، متخصیص طب سنتی و کارشناسان روانشناسی انجام میشود.
او گفت: ارائه خدمات درمانی بهنگام و استاندارد در بیمارستانهای استان موجب شده تا در بررسی ۶ ماهه ابتدای امسال از ۱۶ بیمارستان دولتی، تنها ۷۵ صدم درصد بیمارانی که در بیمارستانها بستری شدند، فوت کرده و ۹۹ درصد با حال عمومی خوب ترخیص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه ۹۸.۸ درصد از مصدومین ترافیکی که زنده به بیمارستانها اعزام شدهاند، باحال عمومی مساعد از بیمارستانها مرخص شدهاند گفت: ۵ هزارمین عملیات مدیریت سکته حاد قلبی در بیمارستان فوقتخصصی قلب فرشچیان در سال جاری با موفقیت انجام شد و برگ زرینی دیگر برای این بیمارستان رقم خورد.
مجذوبی با بیان اینکه زمانی که بیمار به بیمارستان مراجعه میکند زیر ۹۰ دقیقه براساس معیار جهانی باید مورد درمان کد ۲۴۷ (مدیریت سکته حاد قلبی) قرار بگیرد گفت: آبان امسال این شاخص در بیمارستان قلب فرشچیان به ۷۳ دقیقه رسید.
او گفت: با تلاشهای صورت گرفته به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان و جذب پرستاران جدید، شاخص پرستار به تخت در استان از ۰.۹ به ۱.۲ ارتقا یافته است.
مجذوبی با بیان اینکه با جذب دو متخصص رادیوانکولوژی برای نخستینبار در سال جاری خدمات شیمیدرمانی در شهرستان ملایر انجام میشود خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم و با پیگیریهای صورت گرفته شاهد ارائه خدمات رادیوتراپی دولتی نیز در مرکز جامع همدان هستم.
وی با بیان اینکه در حوزه پرستاری طی سالهای اخیر در ارائه خدمات بهتر به شهروندان اقدامات خوبی صورتگرفته است، گفت: شاخص پرستار به تخت در سال ۱۳۹۹، ۰.۹ درصد بوده که امسال به ۱.۲ درصد رسیده است.