حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان ضمن تبریک حلول ماه شعبان و تبریک روز پاسدار و جانباز با اشاره به اینکه دستگاه قضائی استان از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت حقوقی و قضائی می کند، گفت: با هدف حمایت از آمرین به معروف و نهی از منکر در مرکز استان و برخی شهرستانها شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای امر به معروف و نهی از منکر راه اندازی شده است.
وی تصریح کرد: موضوع امر به معروف و نهی از منکر به عنوان ۲ واجب الهی است که هر شخص وظیفه دارد در مسیر احیای این فریضه الهی تلاش کند.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان بیان کرد: در قانون به موضوع امر به معروف و نهی از منکر پرداخته شده است و امیداوریم با ابلاغ قانون جدید عفاف و حجاب هر دستگاهی بتواند به وظایف خود در این مسیر عمل کند.
وی خواستار اجرا و پیگیری تفاهم نامه فی مابین دستگاه قضائی و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شد و همکاری میان دستگاهی برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر را مهم و موثر تلقی کرد.
عالیترین مقام قضایی استان کرمان ضمن تاکید بر انتخاب افراد اصلح در بحث امربه معروف و نهی از منکر، گفت: بسیج وظیفه دارد افراد صلاحیت دار را به ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر معرفی کند و این ستاد افراد واجد شرایط را به دادستانی معرفی میکند و دادگستری استان پس از آموزش افراد برای آنان کارت ظابطیت صادر میکند.
در ادامه محمد باقر اسلامی، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان کرمان گفت: وظیفه آموزش آمران به معروف و ناهیان از منکر را دادگستری استان بر عهده دارد، در این راستا طی امسال ۲ نوبت کلاس برگزار شده است و در مجموع ۵۳ نفر معرفی شدند، که پس از اتمام جلسات آموزشی برای آنان کارت ظابطیت صادر خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین معاونت منابع انسانی دادگستری کرمان، آمادگی آموزش ظابطین در شهرستانها را دارد که لازم است ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر هماهنگی مناسب را با دادستانها در شهرستانها برقرار کند.
نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان با حضور رئیس کل داداگستری استان کرمان، دادستان کرمان، اسلامی معاون منابع انسانی دادگستری، قویدل معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان و مسئولان ستاد احیای امر یه معروف و نهی از منکر برگزار شد.