روابط عمومی نیروی زمینی سپاه، سردار احمد اخوان مهدوی، اظهار داشت: در این جهاد خدماتی و درمانی، نزدیک به ۶۵ پزشک متخصص و فوق تخصص در رشتههای مختلف بهداشتی و درمانی از قبیل قلب و عروق، مغز و اعصاب، ارتوپدی، چشم پزشکی، گوش، حلق و بینی، روان پزشکی، جراحی عمومی، فوق تخصص ریه، فوق تخصص زنان و زایمان، اطفال، فوق تخصص نوزادان، طب اورژانس، متخصص بیهوشی، متخصص رادیولوژی، متخصص ارولوژی، جراحی مغز و اعصاب، دندانپزشکی، متخصص داخلی، داروسازی و آموزش بهداشت خانواده و دهان و دندان، به تمامی مراجعه کنندگان خدمات رایگان ارائه میدهند.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این مسیر همکاری خوبی در اعزام پزشکان جهادی داشته است، افزود: در این بیمارستان صحرایی بیش از ۶۰ نفر پرستار، کارشناسان اتاق عمل، هوشبری، دندانپزشکی و ... نیز در کنار تیم تخصصی و فوق تخصصی اعزامی نیروی زمینی سپاه خدمت میکنند.
وی تصریح کرد: در کنار این طرح بزرگ مردمیاری سپاه، تمهیداتی اندیشیده شده است تا چنانچه مراجعه کنندهای به خدمات ویژهای نیاز داشته باشد، با هماهنگیهای انجام شده و معرفی نامه، به مراکز درمانی سپاه و نیروی زمینی در تهران و اصفهان اعزام و کار درمانی تا حصول نتیجه دنبال شود.
به گزارش تسنیم، این طرح بزرگ مردمیاری و بیمارستانی رایگان نیروی زمینی سپاه که از تاریخ ۲۸ بهمنماه آغاز شده، تا چهارم اسفندماه در این منطقه محروم دایر خواهد بود. بیمارستانهای صحرایی نیروی زمینی سپاه در طول سال به تناوب و بر اساس اولویت در مناطق گوناگون و محروم کشور خدمترسانی میکنند و این به بخشی از مأموریتهای ثابت و ذاتی آن تبدیل شده است.