علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در همایش ملی اقتصاد دیجیتال در انقلاب صنعتی چهارم که در دانشکده پلیمر برگزار شد بیان داشت: اگر توجه کنیم به تاکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با تلاشمجدانه و جهادی در اقتصاد مقاومتی، مشاهده میکنیم که این تاکیدات باعث شده تلاش های زیادی در جهت استقرار اقتصاد دانش بنیان در کشور شکل بگیرد. واژه اقتصاد مقاومتی تعریف شده و مولفه های آن به بحث گذاشته شده و مقدمات اجرایی آن انجام شده است.
او با تاکید بر اینکه این نشست بستر مناسبی برای تحقق این هدف مهم و تحول آفرین در کشور است، افزود: برای تحقق اقتصاد هوشمند چهارچوب های خاصی در جهت تجارت الکترونیک، توسعه شتاب دهنده های کسب و کار و خرید و فروش محصولات از طریق اینترنت که در جهت رفاه حال مردم است، تعریف شده است. از طرحهای برگزیده دانشجویی و صنعتی نیز تقدیر میشود.
رهایی ضمن اشاره به اینکه توسعه از رمزارزها مکان استفاده از پرداخت های دیجیتال را فراهم می کند، گفت: فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی، واقعیت افزوده و اینترنت اشیا هم باعث ایجاد یک سری مزیتهای رقابتی و همچنین فرصت های تجاری نوین شده است.
رئیس دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد: دانشگاه ما به عنوان یکی از پیشروها در بحث هوش مصنوعی در کشور و مرکز مدیریت فناوری میتواند از جنبه های مختلف به توسعه اقتصاد دیجیتال که مورد بحث ما است کمک کند.
او ادامه داد: در دانشکدههای مختلف مرتبط با این زمینه ها و رشتهها دانشجویان در رده های مختلف تحصیل میکنند. این فرصت خوبی است برای آموزش، تا دانش آموختگان بتوانند زمینه توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش را فراهم کنند.
رهایی گفت: در بخش هایی که بحثهمکاری با صنعت مطرح است. دانشگاه امیرکبیر سابقه خوبی دارد و می تواند باعث یک نوآفرینی متمایز باشد. در این ارتباط، پارک علم و فناوری دانشگاه هم فعال است که زمینه خوبی را برای ارتباط دانشگاه با صنعت فراهم میکند.
او در آخر گفت: با این بسترهایخوبی که فراهم شده میتوانیم فرصتهای خوبی برای تشویق دانشجویان به کار آفرینی داشته باشیم.