مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی در جریان بازدید از مجتمع بسته بندی مواد پروتئینی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر آنکه پتانسیل خودکفایی در گوشت قرمز وجود دارد، گفت: ده ها سال است که سالانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن گوشت قرمز از طریق واردات تامین می شود، اما اعتقاد ما برآن است که در داخل کشور ژن هایی وجود دارد که اگر کارهای پرورشی انجام دهیم، امکان خودکفایی در دام سبک و سنگین وجود دارد.
به گفته او، برنامه ریزی در حوزه خودکفایی گوشت قرمز شروع شده و خودکفایی در حوزه گوشت قرمز نیاز به برنامه بلندمدت دارد.
نوروزی ادامه داد: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته مبنی بر لقاح نژاد دام های کشور با نژادهای پرتولید پیش بینی می شود که در سنوات آتی به خودکفایی در حوزه گوشت قرمز برسیم.
معاون وزیر جهاد افزود: با توجه به مراتع مناسب، امکان خودکفایی در حوزه دام سبک با انجام کارهای علمی وجود دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی در پاسخ به سوال دیگر باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اقدامات نظارتی ایام پایانی سال گفت: طرح تشدید نظارت برای ایام ماه رمضان و عید نوروز در اماکن عرضه آغاز شده و تا پایان عید فطر ادامه دارد.
او گفت: استفاده از ضایعات در فرآورده های سوسیس و کالباس صحت ندارد.