در این جلسه سه هدف سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر و عوامل خطر استان شامل کاهش نسبی میزان مصرف نمک و سدیم به میزان ۳۰ درصد، ثابت نگه داشتن میزان بیماری دیابت و چاقی و به صفر رساندن میزان اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی و محصولات غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مرسده رشیدی نژاد- رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی، هدف از تشکیل این جلسه را افزایش تعامل بین بخشی برای محقق شدن اهداف مربوط به تغذیه در سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر استان عنوان کرد و گفت: مطمئنا دانشگاه و حوزهی بهداشت به تنهایی نمیتواند این اهداف را محقق کند و رسیدن به این اهداف، یک همکاری بین بخشی را میطلبد.
در ادامهی جلسه، گزارشی از میزان چاقی و اضافه وزن در جمعیت استان در گروههای سنی مختلف و تاثیر مصرف بالای نمک در بروز بیماریهای مختلف و تاثیر اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی و محصولات خوراکی در سلامت افراد، ارائه شد.