پیمان صابریان معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر، اظهار داشت: بر اساس آمار پلیس راهور بالغ بر ۶۵ درصد تصادفات رانندگی در ابتدای خروجی یا ۳۰ کیلومتری ورودی شهرهای مقصد حادث میشود و باید در این خصوص هشدارهای لازم را به رانندگان داد.
وی افزود: هلال احمر در این راستا با توجه به نزدیکی تعطیلات نوروز و افزایش سفرهای نوروزی چهارمین سمپوزیوم حوادث ترافیکی با رویکرد نوروز بدون حادثه را با حضور ۲۲ دستگاه مرتبط برگزار میکند.
صابریان برپایی ایستگاههایی در ۳۰ کیلومتری شهرها برای امکان توقف و استراحت رانندگان را یکی از برنامههای هلال احمر اعلام کرد و افزود: رانندهها با توقف در این ایستگاههای بین جادهای هم میتوانند رفع خستگی کرده و هم از خدمات بهداشتی و تفریحی این ایستگاهها استفاده کنند.
وی استفاده از اینترنت اشیا و واقعیت افزوده Augmented reality را از مفاهیم و ایدههای جدید مطرح در این سمپوزیم اعلام کرد که میتواند به رانندهها در کاهش تصادفات کمک کند.
صابریان اضافه کرد: فناوریهای جدید به راننده احتمال بروز تصادفات را هشدار میدهند همچنین در صورت بروز حوادث جادهای به مراکز امدادی برای رسیدن هرچه زودتر به صحنه حادثه اطلاع رسانی میکنند. در تکنولوژیهای با واقعیت افزوده میتوان از طریق گوشی همراه به راننده آموزشهای امدادی را منتقل کرد.
وی آمار کشتههای حوادث رانندگی را در ایران بسیار زیاد دانست و گفت: تصادفات، چون بخشی از آن به انسان مربوط است نیازمند آگاهی رسانی مداوم است.
منبع: ایرنا