مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: امسال ۳۵۳ هزار تُن محصولات خوراکی در گلخانه‌های اصفهان تولید شد.

 مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: بیشترین محصول تولید شده در سالجاری، خیار به میزان بیش از ۱۸۱ هزار تُن و در سطح یکهزار و ۵۶ هکتار از گلخانه‌های این استان بوده است.

احمدرضا رییس‌زاده  افزود:  پس از این محصول، بیشترین تولید به فلفل با ۱۳۲ هزار و ۹۰۰ تُن در سطح ۹۸۵ هکتار از گلخانه‌های استان اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه سبزیجات برگی و غده‌ای سومین محصول خوراکی تولیدی در گلخانه‌های این استان است، گفت: امسال ۳۹ هزار و ۳۱۹ تُن از این مواد غذایی در ۴۹۰ هکتار از گلخانه‌ها کشت شد.

رییس‌زاده افزود: گوجه فرنگی به میزان ۲۶ هزار و ۵۵۸ تُن در سطح ۱۱۰ هکتار، بادمجان پنج هزار و ۲۵۰ تُن در ۳۵ هکتار، توت فرنگی ۴۲۷ تُن در ۱۷ هکتار و سایر اقلام نیز در سالجاری در گلخانه‌های این منطقه کشت و برداشت شد.

وی با اشاره به اینکه بخشی از محصولات گلخانه‌ای استان اصفهان صادر می‌شود، گفت: این صنعت در صورت حمایت و گسترش روز افزون، قادر به درآمدزایی و ارزآوری قابل توجهی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار