مصطفی فخرآبادی پور مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: در اجرای این طرح ۲۹ گروه بهداشتی و شرعی، نظارت بر سلامت و حلیت گوشت دام و طیور مورد مصرف جامعه را در در ۲ هزار و ۷۵۱ واحد عرضه مواد خام دام و طیور برعهده دارند.
فخرآبادی پور افزود: در مجموع ۶۳ نفر نیرو، متشکل از ۴۷ ناظر بهداشتی و ۱۶ ناظر شرعی در قالب ۱۴ گروه ثابت و ۱۵ گروه سیار در این طرح فعال هستند.
وی گفت: یک ناظر بهداشتی دولتی نیز از طرف اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، نظارت بر روند کشتار دام و طیور را بر عهده دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان افزود: هم استانیهای میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی کنند و یا با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند.