علی جهانی گفت: آغاز فصل گردشگری مهاجرت ساکنین فصلی در روستاهای منطقه در نیمه اول هر سال و افزایش مسافرین از مهمترین دلایل کمبود نان در شهرستان است.
وی با اشاره به فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان بر ضرورت افزایش ساعات پخت در نانواییها تاکید کرد و دستگاههای نظارتی مرتبط با شورای آرد و نان بخشداریها و دهیاران باید با بازرسی روزانه از ۳۰۰ نانوایی فعال در شهرستان نظارت بیش ازپیش دراین واحدها داشته باشند.
وی از عموم مردم خواست تخلفات نانوایی را به شماره ۱۲۴ اداره صمت و سامانه ۱۳۵ اداره تعزیزات حکومتی گزارش دهند.