سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: ۱۰ تن فرآورده‌های لبنی تاریخ گذشته که صلاحیت مصرف انسانی را نداشتند با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی این دانشگاه معدوم‌سازی شد.

مهین شوروزی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: برای سومین بار در امسال، با پیگیری کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو ۱۰ تن فرآورده‌های لبنی تاریخ گذشته که صلاحیت مصرف انسانی را نداشت، معدوم شد.

وی بیان کرد: شهروندان گرامی مواد غذایی و آشامیدنی و اقلام سلامت‌محور را حتماً را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت نمایند.

شوروزی با تأکید بر حضور فعال کارشناسان و بازرسان اداره نظارت در حوزه تحت پوشش از شهروندان خواست شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بسته‌بندی‌شده، آرایشی و بهداشتی و اقلام سلامت‌محور مراتب را از طریق شماره تماس ٠۵١۴٣٣۵٢٣١١ و یا از طریق سامانه http://fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه از پلمب دو کارگاه غیرمجاز تولید کننده ظروف بسته‌بندی در این شهرستان خبر داد و گفت: به دنبال بازرسی‌های محیطی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی مشخص شد که این دو کارگاه غیرمجاز تولید و عرضه ظروف بسته‌بندی مواد غذایی بدون مجوز‌های بهداشتی و در شرایط غیربهداشتی و خارج از ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو، مبادرت به تولید و توزیع داشته‌اند.

وی افزود: با مراجعه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، مسئول حراست معاونت غذا و دارو در معیت نماینده امور حقوقی دانشگاه، دو واحد فوق پلمب و تمامی اقلام سلامت‌محور غیرمجاز ضبط گردید تا جهت اقدامات قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شود.

شوروزی در پایان خاطرنشان کرد: حفظ سلامت مردم از اولویت‌های کاری این معاونت بوده و با افرادی که این مهم را به خطر بیندازند، بدون اغماض برخورد قانونی خواهیم کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.