نتایج یک مطالعه بر کاهش مصرف گوشت قرمز به منظور کاهش تغییرات آب و هوایی تاکید کرده است.
محققان دانشگاه ادینبورگ میگویند که کاهش مصرف گوشت گاو، بره و هر گونه گوشت قرمز میتواند به کاهش تغییرات آب و هوایی کمک کند و اگر همه افراد بیش از ارزش غذایی توصیه شده ۷۰ گرم در روز مصرف نکنند، به عنوان مثال تنها اسکاتلند اگر به میزان ۱۶ درصد مصرف گوشت قرمز خود را کاهش دهد، میتواند به کاهش میزان تغییر اقلیم آب و هوا کمک کند.
پروفسور لیندسی جکس، مسئول بهداشت و تغذیه جهانی در دانشگاه ادینبورگ، گفت: شکی نیست که ما باید رژیم غذایی خود را تغییر دهیم تا تأثیر خود را بر روی کره زمین کاهش دهیم.
این مطالعه دادههای حاصل از بررسی سلامت اسکاتلند در سال ۲۰۲۱ را مورد بررسی قرار داد که از ۳۴۰۰ بزرگسال در مورد عادات غذایی و سلامتی آنها سؤال شد.
محققان کشف کرده اند که تعداد زیادی از مردم اسکاتلند بیش از مقدار توصیه شده گوشت قرمز و محصولات لبنی مصرف میکنند. ۸۶ درصد از اسکاتلندیها حداقل یک نوع گوشت میخورند، در حالی که ۹۹ درصد برخی از انواع لبنیات را مصرف میکنند.
در میان مصرف کنندگان گوشت، میانگین مصرف روزانه به ۹۶ گرم رسید. از این تعداد ۳۲ گرم از گوشتهای فرآوری شده و ۲۶ گرم از گوشت قرمز تهیه میشود.
گوشت گاو به تنهایی یک چهارم کل گوشت مصرفی در این کشور را تشکیل میدهد و اسپاگتی بولونیز یک وعده غذایی محبوب است. با این حال، سطوح بالای مصرف گوشت قرمز تأثیر قابل توجهی بر آب و هوا دارد.
پرورش حیوانات به دلیل انتشار متان، اکسید نیتروژن و کربن از دام و زنجیره تامین آنها باعث گرم شدن کره زمین میشود.
رژیم غذایی غنی از گوشت همچنین باعث جنگل زدایی مداوم در مکانهایی مانند جنگلهای آمازون مس شود، جایی که مناطق وسیعی در حال پاکسازی هستند تا راه را برای دامداری باز کنند.
کمیته تغییرات آب و هوایی بریتانیا توصیه کرده است که دولت اسکاتلند برای تشویق به کاهش ۲۰ درصدی مصرف گوشت تا سال ۲۰۳۰ اقدام کند و برای ادامه مبارزه با تغییرات آب و هوایی، این رقم باید تا سال ۲۰۵۰ به ۳۵ درصد افزایش یابد.
منبع: دیلی میل