۲۴۵ تن پای و پنجه مرغ از مبدا طرقبه شاندیز به کشور‌های ویتنام و مالزی صادرشد.

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیزگفت: پای مرغ یکی از مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی و سرشار از کلاژن می‌باشد. با توجه به اینکه کلاژن یک پروتئینی حیاتی در بدن محسوب می‌گردد و در ساختار پوست، بافت‌های مفصلی و سایر اجزای بدن نقش مهمی دارد، لذا پا و پنچه علاوه بر مصرف غذایی و دارویی در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دکتر علیرضا قدرتی،افزود: با توجه به این که عمده مصرف کنندگان جهانی پای مرغ کشور‌های آسیای شرقی هستند، از ابتدای سال جاری از شهرستان طرقبه شاندیز، ۲۴۵ تن پای و پنجه مرغ طی ۹ گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای به کشور‌های ویتنام و مالزی صادر شده است.

وی گفت:صادرات پا و پنجه پس از اخذ مجوز‌های لازم، انجام نمونه برداری و آزمایشات مربوطه وبا نظارت کارشناسان دامپزشکی صورت می‌گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.