غلامرضا میری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار ۱۳۳ هزارهکتار سطح زیرکشت زعفران است که با ورود تکنولوژی و افزایش عملکرد در واحد سطح، امکان تولید زعفران تا هزار تن در کشور وجود دارد.
او از افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت زعفران نگین نسبت به ابتدای فصل برداشت خبر داد و گفت: با توجه به کاهش تولید زعفران در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱، قیمت دیگر انواع زعفران هم ۳۰ تا ۵۰ درصد رشد داشته است.
میری ادامه داد: هم اکنون متوسط برداشت زعفران در هکتار ۳.۲ کیلوست، درحالیکه ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته متوسط برداشت ۶ کیلو بود که با ورود تکنولوژی به بخش باید به ۷ تا ۸ کیلو برسانیم.
نایب رئیس شورای ملی زعفران با تاکید بر توسعه صنایع تبدیلی زعفران افزود: با توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری محصول، از خام فروشی محصول جلوگیری میکنیم.
او درباره آینده بازار زعفران گفت: با توجه به کاهش عرضه در برابر افزایش تقاضا پیش بینی می شود که قیمت زعفران دچار نوسان شود.