اکبر فتحی گفت: در سالی که گذشت شاهد فراز و نشیبهای مختلفی بودیم و با شرایط نامساعد طبیعی و مخاطراتی که حوزه کشاورزی را تحت تأثیر قرار میدهد روبرو بودیم، اما با تلاش و کوشش توانستیم فعالیتهای زیرساختی متعددی انجام دهیم و در عرصههای مختلف شاهد رشد تولید باشیم که رسیدن به این موفقیت حاصل تلاش و همکاری توامان و بی وقفه کشاورزان، بهره برداران و کارشناسان است.
وی افزود: پس از مردمی سازی یارانهها بسیاری از کارشناسان عقیده داشتند پس از این رویکرد، صنعت مرغداری نمیتواند به راحتی به مسیر خود ادامه دهد، اما با زحمات شبانه روزی مرغداران و همراهی کارشناسان خوشبختانه توانستیم در سال ۱۴۰۲ به رکورد بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره در کشور برسیم و در آذربایجان شرقی نیز به ۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره دست پیدا کنیم که این یک رکورد محسوب میشود.
وی گفت: باید در سال جدید بتوانیم تغییرات مثبتی در خود ایجاد کنیم و بیش از گذشته در خدمت به جامعه کشاورزی که قشری زحمتکش و مولد است بکوشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به انتخاب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) گفت: کشاورزی مردمیترین بخش اقتصاد کشور است که بیش از ۹۸ درصد آن مردمی است بنابراین در این بخش باید به صورت ویژه به ظرفیتها مردمی توجه کرد تا شعار سال را محقق کنیم.
فتحی ادامه داد: جهش تولید در این حوزه با دو رویکرد قابل تحقق است. رویکرد اول افزایش بهره وری و ضریب نفوذ دانش در کشاورزی رایج یا سنتی است که موجب افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد.
وی اضافه کرد: رویکرد دوم در این حوزه جذب سرمایه گذاریهای بیشتر در کشاورزی صنعتی و نوین است که باید سرمایه گذاران حوزههای دیگر را به سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی تشویق کرد. ما نیز به عنوان متولی کشاورزی آذربایجان شرقی، تمام تلاش خود را میکنیم تا نهایت پشتیبانی و حمایت را از سرمایه گذاران در حوزه کشاورزی داشته باشیم تا با مشارکت مردم بتوانیم جهش تولید را محقق کنیم.