مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: فعالان اقتصادی در این استان تا ۲۵ اردیبهشت ماه امسال فرصت دریافت شناسه یکتا دارند.

یعثوب نژادمحمد گفت: مجوز‌های کسب و کار کاغذی باید به مجوز‌های الکترونیکی تبدیل شود و اگر فعالان اقتصادی تا مهلت مقرر اقدامی در این زمینه انجام ندهند از سوی دولت به عنوان فعال اقتصادی شناخته نمی‌شوند.

او با بیان اینکه از ۲۵ اردیبهشت ماه به بعد ارائه خدمات بانکی و مالیاتی، امکان تمدید، توسعه و اصلاح مجوز برای دارندگان مجوز‌های قدیمی امکان پذیر نخواهد بود، اظهار کرد: پس از این تاریخ تمام مجوز‌های کاغذی باطل خواهد شد.

نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی در استان اردبیل از صدور سه هزار و ۷۶۰ شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی در این استان خبر داد و گفت: ارائه کارت ملی، کدپستی و شناسه صنفی از جمله مدارک مورد نیاز برای دریافت شناسه یکتا است.

نژادمحمد خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی می‌توانند از طریق تلفن همراه هوشمند و یا با مراجعه به میز خدمت موجود در اتاق‌ها و اتحادیه‌ها در کمتر از ۲ دقیقه با ثبت اطلاعات خود، شناسه یکتا دریافت کنند.

او بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۶۳ هزار و ۵۰۰ درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان ثبت شده که از این تعداد برای ۴۰ هزار و ۶۲۹ مورد مجوز صادر شده و ۳۳۰ مورد هم شکایت از سوی متقاضیان درخواست مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اضافه کرد: شکایات ثبت شده در درگاه ملی مجوز‌ها پایش و رصد می‌شود و اگر دستگاه مربوطه، اتاق و یا اتحادیه‌ها مدارک یا هزینه اضافی مطالبه کنند، مستقیما به دادسرا معرفی می‌شوند و یا اگر موضوعاتی همچون اشباع بازار و یا محدودیت ظرفیت را مطرح کنند، بازرسی کل کشور به این موضوع ورود و رسیدگی می‌کند.

نژادمحمد، ایجاد شرایط مساوی برای همه هموطنان و فعالان اقتصادی و حذف امضا‌های طلایی را از جمله اهداف راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها عنوان کرد و گفت: شفاف سازی، صرفه جویی، کاهش هزینه ها، جلوگیری از اتلاف وقت، تسهیل مدارک مورد نیاز و تسریع در صدور مجوز‌های کسب و کار از دیگر مزایای این درگاه است.

او با بیان اینکه زمینه و شرایط صدور مجوز برای چهار هزار و ۷۰۰ نوع فعالیت در درگاه ملی مجوز‌ها فراهم شده است، ادامه داد: این مجوز‌ها شامل سه نوع خانگی، صنفی و فرآیند محور است که از این تعداد ۵۵۰ نوع مجوز ثبت محور هستند و در کمتر از سه روز صادر می‌شود.

به گفته مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل، حدود سه هزار مجوز صنفی یا پروانه کسب در این استان هستند و مابقی نیز فرآیند محور و یا مجوز‌های سرمایه گذاری هستند که نیاز به استعلام از دستگاه‌های مربوطه دارند.

نژادمحمد، زمان لازم برای این نوع مجوز‌ها را از سه روزکاری تا حداکثر سه ماه (بسته به نوع فعالیت و سرمایه گذاری) ذکر کرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.