جلال علمدار مدیر عامل آبفای استان یزد گفت: با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی و ارزیابی شرایط و وضعیت پیش رو و احتمال وقوع سیلاب و آب گرفتگی معابر در برخی از مناطق، تیمهای عملیاتی شرکت آبفای استان یزد آمادگی لازم را برای پیشگیری از حوادث احتمالی نظیر جاری شدن سیلاب، قطعیهای احتمالی آب، افزایش کدورت منابع تامین آب و پس زدگی فاضلاب را دارند.
او از احتمال پس زدگی روان آبها در شبکه فاضلاب در صورت اتصال ناودان به شبکه فاضلاب و همچنین هدایت آبهای سطحی به منهولهای فاضلاب هشدار داد و افزود: بازدید از خطوط و ایمن سازی دریچههای فاضلاب در معرض خطر، تهیه و در اختیار گذاشتن ۳۵ سیفون بندبه مشترکین فاضلاب از جمله اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از حوادث احتمالی است.
مدیرعامل آبفای استان یزد ادامه داد: با ورود سامانه بارشی به استان و افزایش بارشها، اکیپها با سرکشی مستمر به تأسیسات آبرسانی شامل مخازن، ایستگاههای پمپاژ، خطوط انتقال و تأسیسات برق مرتبط، همچنین گشتزنی در مناطق مختلف شهر بهمنظور پایش تأسیسات و شبکه آبرسانی شرایط را زیر نظر داشته و با همکاری پیمانکار، آب ورودی تصفیهخانه فاضلاب نیز در حال کنترل است.
علمدار با اشاره به تشکیل جلسات مدیریت شرایط اضطراری در شرکت، گفت: اکیپهای این شرکت نیز با بهکارگیری تمامی تجهیزات و امکانات لازم از جمله ماشین آلات سبک و سنگین، پمپها و دیزل ژنراتورها برای رفع آبگرفتگی احتمالی بر اثر بارندگی در آماده باش بسر میبرند.
او با بیان اینکه پیش بینیهای لازم از سوی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: مردم میتوانند حوادث مربوط به آب و فاضلاب را از طریق تماس با ۱۲۲ مرکز ارتباط با مشتریان به اطلاع شرکت آبفا برسانند تا در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام لازم صورت گیرد.
از نظر قانون وعقل سالم:
1- مشترک یک بار انشعاب آب خریداری کرده و هیچ تضمینی بر سکونت دائم به سازمان آب نداده است و اساسا سکونت دائم هیچ ارتباطی هم به سازمان آب ندارد.
2- بهتر بود سازمان آب یزد بجای این قوانین من درآوردی که هیچ مبنای قانونی ندارد به کیفیت آب آشامیدنی مردم رسیدگی می کرد که اتفاقا وظیفه ذاتی و تعهد قانونی این سازمان به مشترکین خود می باشد.
3- سازمان آب از طرفی با تبلیغ و اطلاع رسانی از مردم می خواهد بخاطر خشک سالی در مصرف آب مشترکین صرفه جویی شود ولی در عمل خودش بابت نبود سکونت دائم و مصرف کمتر آب بهای بیشتری را از مشترکین می گیرد که این تناقض توسط مقاقمات استان و مدعی العموم در قوه قضائیه قابل پیگیری هست.
الان خیلی از مردم بخاطر نداشتن سکونت دائم با وجود مصرف کمتر آب باید آب بهای بیشتری بپردازند!!
جا دارد مقامات محترم استان مخصوصا شخص استاندار محترم به این رفتار خود خواهانه سازمان آب و گرفتن پول زور از مردم راسا و شخصا در این موضوع ورود کنند.
طبق قانون اساسی اصل سوم بند 6 در ایران هیچکس نمی تواند استبداد و خود کامگی داشته باشد و همه چیز باید طبق قوانین باشد