دانشیار دانشکده مهندسی نساجی در ارتباط با اهمیت بهینهسازی آب در صنعت نساجی گفت: صنعت نساجی بخصوص در بخش چاپ، رنگرزی و تکمیل یک صنعت آببر است و در استان اصفهان هم که قطب صنعت نساجی بهشمار میرود، تعداد قابل توجهی از این واحدها وجود دارند. ازطرفی در دنیا شاهد رشد فناوریهای مرتبط با مصرف بهینه آب و بازچرخانی آب در صنعت نساجی هستیم که مبحث بسیار مهمی است.
سیدمهدی حجازی افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز درحال پیشرفت به سمت دانشگاه نسل چهار است به همین علت به فکر حل معضلات پیرامونی خود بوده و دربرابر جامعه و اطراف خود مسئولیت دارد، از اینرو حل مسئله آب در صنعت نساجی، بازچرخانی آن و کمینه کردن مصرف یک بخش اساسی است.
او با بیان اینکه روشهای سنتی مصرف آب با مصرف بیش از دهها کیلوگرم آب در صنعت نساجی باید به روشهای نوین تغییر کند، گفت: هدف این رویداد شناسایی ایدههای دانشجویی، استارتآپی و همچنین واحدهای صنعتی دانشبنیان است که در این راستا قصد توسعه سبد محصول دارند. در طی این رویداد از صنعتگرانی که در حوزه چاپ، رنگریزی و تکمیل فعالیت میکنند نیز دعوت شده تا یک فنبازار شکل بگیرد.
حجازی افزود: تاکنون ۲۸ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری به مرحله نهایی رویداد راه یافتند. امیدواریم در انتهای رویداد ارتباط بین طرحها و صنعت برقرار شود.
او برقراری ارتباط بین شرکتکنندگان و صنعتگران بزرگ در طی این رویداد را مهمتر از کسب جایزه دانست و خاطرنشان کرد: در روز ۵ اردیبهشت داوری نهایی انجام میشود. هر تیم حدود ۱۰ دقیقه ایده خود را مطرح میکند، تیم داوری و افرادی که از صنعت در برنامه حضور دارند این ایده را با چالشهایی مواجه میکنند و به ۳ تیم برگزیده جوایزی تعلق میگیرد.
حامی اصلی رویداد فن آب (فناوریهای نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی) شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان است و این رویداد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.