محمدحسین بازگیر گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و تنوع اقلیمی استان قم در مرکز کشور، تهدیدات و فرصتهای زیست محیطی در این خطه وجود دارد که نیازمند توجه هرچه بیشتر است.
بازگیر دریاچه نمک قم را یکی از تالابها و زیستگاههای ارزشمند در مرکز کشور دانست و افزود: متأسفانه به دلیل قطع حقابهها و خشکسالی گسترده، اکوسیستم این منطقه به شدت شکننده شده است، اما خوشبختانه در حال حاضر با تصویب برنامه جامع در ستاد ملی تالابها، بهبود وضعیت دریاچه در دستور کار جدی قرار گرفته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: بر همین اساس مقرر شده است پروژههای اولویت دار طرح جامع مدیریت دریاچه نمک در یک کارگروه تخصصی با مسئولیت استاندار قم و عضویت استانداران حوضه آبخیز و دستگاههای مسئول، در یک دوره زمانی پنج ساله به اجرا گذاشته شود.
مدیرکل محیط زیست استان قم همچنین معضل پسماندها به ویژه رهاسازی پسماندهای صنعتی در مراتع و اراضی و حاشیه جادهها را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: بر اساس قانون، متولی و مسؤول مدیریت پسماندهای عادی، صنعتی، کشاورزی، پزشکی و ویژه کاملا مشخص و تعیین شده است و امیدواریم به زودی با تصویب طرح جامع مدیریت پسماند در استان قم، گامهای مثبت و مؤثری در جهت رفع این مشکل زیست محیطی برداشته شود.