عطا حسنپور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی لرستان در سالن جلسات این مجموعه با اشاره به اینکه فعالیتهای جهاد دانشگاهی در همه زمینهها در حال توسعه و گسترش است و ما شاهد ارتباطات خوب این نهاد انقلابی با مسئولان و مدیریت استان هستیم، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، مرکز امیدی برای کسانی که از داشتن فرزند ناامید هستند.
وی با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژتوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میزهای تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیلها و ظرفیتهای منطقهای صورت میگیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل میشود.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش گردشگری کشاورزی، معرفی ظرفیتهای گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.
حسنپور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی میتواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کمااینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفسکوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.
وی با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایهگذاری در حوزههای مختلف گردشگری توسط میراثفرهنگی لرستان گفت: این بستهها و فرصتهای سرمایهگذاری در حوزههای مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل میشوند.
حسنپور با بیان اینکه جشنوارهها، برنامهها و نمایشگاههای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از زمینههای همکاری این ادارهکل با جهاد دانشگاهی خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت انتشارات جهاد دانشگاهی و از طرفی کتابهایی از قبیل معماریهای لرستان، پلهای تاریخی لرستان و جاذبههای گردشگری لرستان آماده چاپ هستند میتوان در این راستا از ظرفیت انتشارات این نهاد انقلابی استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و برگزاری دورههای آموزشی هتل داری را از دیگر زمینههای همکاری مشترک این ادارهکل و جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: یکی از اولویتهای کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.