علی محمدی اظهار کرد: وزیر اقتصاد در نامهای به مدیران کل امور اقتصادی و دارایی سه استان لرستان، گیلان و همدان با اشاره به مهلت زمانی تعیینشده برای تبدیل مجوزهای قدیمی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشتماه، بر اهمیت تبدیل همه مجوزهای کاغذی و موفقیت پروژه تسهیل صدور مجوزها به عنوان خدمت بینظیر دولت مردمی تاکید کرد.
وی بیان کرد: وزیر اقتصاد با تقدیر از لرستان، گیلان و همدان به عنوان استانهای پیشرو در این پروژه، از استانهایی که پیشرفت آنها کمتر از ۱۰ درصد بود خواست تا در فرصت باقیمانده، کاستیهای موجود را جبران نمایند.
وی همچنین با اشاره به اینکه لرستان بر اساس آمار دارای ۶۶ هزار و ۵۲۵ پروانه صنفی معتبر است افزود: تاکنون ۲۱ هزار و ۱۶۸ مجوز قدیمی و کاغذی در این استان به الکترونیکی تبدیل شده است.
محمدی یادآور شد: سلسله با ۶۳.۳۳ درصد پیشروترین شهرستان استان در تبدیل پروانههای کسب کاغذی به شناسه یکتا (الکترونیکی) بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان بیان کرد: همچنین به ترتیب شهرستانهای پلدختر با ۵۱.۶۲، کوهدشت و رومشکان ۴۲.۲۳، بروجرد ۳۹.۹۰، دلفان با ۳۸.۷۸، خرم آباد و چگنی با ۳۷.۸۶ درصد در رتبههای بعدی تبدیل مجوزهای کاغذی قرار دارند.
محمدی در خصوص شهرستانهایی که کمترین سهم را در این زمینه داشته اند عنوان کرد: الیگودرز با ۲۷.۷۶، ازنا با ۲۵.۹۳ و دورود ۲۱.۸۶ درصد کمترین مشارکت را در تبدیل مجوزهای کاغذی داشته اند که با توجه به فرصت اندک پیش رو انتظار میرود همکاریهای بیشتری در این زمینه داشته باشند.
وی اضافه کرد: درصد مشارکت شهرستانها براساس تعداد پروانههای کسب کاغذی، قدیمی است به عنوان مثال گرچه شهرستانهای خرم آباد و چگنی ۶ هزار و ۵۳۸ مجوز کاغذی را تاکنون به الکترونیک تبدیل کرده اند، اما با توجه به وجود ۱۷ هزار و ۲۶۸ پروانه کسب قدیمی، عملکرد پایین تری از سایر شهرستانهای پیشرو داشته اند.