عزیزی به شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره که توسط سازمان جهانی بهداشت چند سالی است به عنوان شعار سال انتخاب شده است گفت: از 19 هزار کارگاه، 5 هزار کارگاه بدون مجوز داریم که باید برای مجوز دار شدن آنها تلاش کنیم چرا که آنها باید تحت نظارت و کنترل در بیایند.
وی با بیان اینکه 14 سازمان و نهاد به همراه 3 وزارتخانه در موضوع غذا درگیر هستند گفت: وزارت جهاد کشاورزی در ابتدای این زنجیر است چرا که تولید محصولات زیر نظر آن انجام می شود و وزارت بهداشت هم حلقه آخر که نظارت ها را انجام می دهد.
در ادامه شافعی نیا، دبیر انجمن علوم و صنایع غذایی گفت: براساس آمارها حدود 38 درصد اقتصاد خانوار با غذا در ارتباط است.
وی به نقش صنعتی شدن غذا اشاره کرد و گفت: امروز گوشت را به صورت فرآورده در می آورند که هم بسیار ارزانتر و هم دارای خواص بیشتری است.
کوشکی، دبیر علمی بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی نیز گفت: 1151 مقاله برای این کنگره دریافت شده است که 62 مورد آن به صورت سخنرانی ارائه می شود.
وی افزود: 864 مقاله هم به شکل پوستر ارائه می شوند ضمن اینکه 205 مقاله نیز به دلایل مختلف رد شده است.