امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، در بیست و ششمین دوره هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که در پادگان «دژ» شهر خرمشهر برگزار شد، اظهار داشت: حضور تمامی شما دانشجویان دانشگاههای افسری را امری خجسته میدانم، چرا که شما با حضور خود در این مکان مقدس، پای در جغرافیایی نهادهاید که شاهد بزرگترین دلاوریها، عظیمترین حماسهها و جانانهترین ایستادگیها در دفاع از این مرز و بوم بوده است.
وی افزود: بخش جدی و مهمی از تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی، با جانفشانیهای بیمانند و سرسختانه سربازانی شکل گرفته است که با اخلاص و حسن نیت، دست به ساخت بزرگترین و شجاعانهترین رویداد تاریخ معاصر ایران و جهان زدهاند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه اعضای کنونی هیئت رئیسه معارف جنگ شهید صیاد شیرازی از نسل همان دلیرمردانی هستند که سرسختانه در مقابل دشمنان ایستادگی نشان دادهاند، اظهار کرد: تمامی اساتید، جانبازان و گردانندگان هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، از جمله کسانی هستند که هم در راه حراست از انقلاب و نظام اسلامی پایداری کردند و هم در جهت تداوم بخشیدن به راه بزرگانی نظیر شهید صیاد شیرازی و دیگر شهدای گرانقدر هشت سال دوران دفاع مقدس، کوشیدهاند.
وی اظهار کرد: امر خطیر تداوم بخشیدن به راه شهدا و انتقال دانش، دستاوردها، تجربیات و آموختههای آنها به نسلهای آتی، مرهون بصیرت و اراده تزلزلناپذیر اعضای هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی است.
وی با اشاره به تقابل ارتش جمهوری اسلامی ایران، بهویژه نیروی زمینی و هوانیروز، با گروهکها و فرقههای ضاله و منحط ضدانقلاب و ضدملی، تصریح کرد: سازمان چپگرای مارکسیستی مجاهدین خلق، که به حق یکی از منفورترین، بدنامترین و بیآبروترین سازمانهای سیاسی روی کرهی زمین است، در ابتدای تأسیس خود با طرح دعاوی مارکسیستی در قالب ایدههای اسلامی، تلاش کرد تا با جذب افراد، به درون نظام و انقلاب اسلامی رخنه کند، اما این سازمان منفور، به سبب نداشتن بنیههای اعتقادی قوی و عدم همراهی روحانیت معزز با اندیشههای التقاطی و شائبهبرانگیز آن گروهک، خیلی زود از فضای سیاسی و اجتماعی ایران کنار رفت.
حیدری افزود: پس از بروز چنین مسائلی، این گروهک کوردل به انواع جنایات از قتل و ترور گرفته تا آدمربایی و جاسوسی اقدام کرد تا از این طریق بتواند ضمن تقلا برای بر هم زدن نظم و امنیت کشور، به دشمن آن موقع ایران، یعنی رژیم بعث عراق خوشخدمتی کند؛ به همین سبب از میانه جنگ تحمیلی، این گروهک به صورت علنی به همکاری با دولت صدام روی آورد و با این کار برای همیشه دچار نفرین الهی و لعن ابدی مردم ایران اسلامی شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش، با بیان اینکه علیرغم اعلام پایان جنگ میان ایران و عراق، این گروهک منافق، همچنان به شرارتهای خود در مرزهای کشور ادامه میداد، تأکید کرد: پس از پایان جنگ، نیروی زمینی به حسب وظیفه خود، مسئول تأمین امنیت در نوار مرزی کشور و نیز خنثیسازی و پاکسازی مناطق محلی از انواع ادوات و تجهیزات جنگی، نظیر مین و تلههای انفجاری بود. با این حال نیروهای سازمان مجاهدین خلق، در طی عملیاتی مفتضحانه به مرزهای کشور یورش آورده که نیروی زمینی و هوانیروز، با همکاری با نیروی هوایی ارتش، توانستند در طی عملیاتی موسوم به «مرصاد»، آن کوردلان را شکست داده و بر سر جای خود بنشانند.
وی ادامه داد: پس از آن نیروی زمینی و هوایی ارتش، با تسلط بر وضعیت نوارهای مرزی کشور، به مقر و پایگاههای منافقین حمله کرده و ضمن دستگیری و معدوم ساختن تمامی افراد این سازمان تروریستی، توانایی هرگونه اقدام نظامی را از این گروهک سلب کردند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش، ضمن اشاره به علت نامگذاری هیئت معارف جنگ به نام شهید صیاد شیرازی، اظهار کرد: پس از ناتوانی و ناکامی محض منافقین در ناامنسازی نقاط مرزی کشور، این گروهک کوشید تا با برخی تغییرات تشکیلاتی، نظیر ازدواجهای درون سازمانی خلاف دین و عرف اجتماعی، همدستی با رژیم بعثی عراق، تلاش برای جذب و فریب افراد سادهدل و نهایتاً ترور شخصیتهای برجسته و تأثیرگذار نظیر شهید صیاد شیرازی که نقشی کلیدی در عملیات «مرصاد» ایفا کرده بود، به دشمنی با انقلاب اسلامی ادامه دهد. به همین دلیل است که این هیئت پس از شهادت آن عزیز بزرگوار، مزین به نام شهید سپهبد صیاد شیرازی شده است تا یاد و خاطره وی تا همیشه در دلها و یادها زنده بماند.
امیر سرتیپ حیدری در پایان خاطر نشان کرد: بحمدالله امروز با عنایت فرمانده معظم کل قوا (مدظلهالعالی)، تلاش راسخ و سستیناپذیر نیروهای مسلح، بهویژه عزم جزم و اراده کوبنده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هیچ گروه، سازمان و نهاد ضدملی و ضدنظامی نمیتواند چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم، کشور یا منافع ملی آن را تهدید کرده و انشاءالله این روند تا زمان ظهور حضرت حجت (عج) ادامهدار خواهد بود.