معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: دو بازوی جوامع انسانی را شرکت‌های خلاق و دانش بنیان تشکیل داده اند.

رویداد ملی صنایع خلاق مانوین به همت ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مدیران دولتی و برخی فعالان زیست بوم اقتصاد خلاق و جامعه نخبگانی این حوزه در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار شد.

این رویداد با هدف ارائه دستاوردهای صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس ۱۴۰۳» در تاریخ ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در رویداد صنایع خلاق مانوین  گفت: ما دارای دو ارزش هستیم که این قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می‌شود. علم عموما دارای مبنای عقلی و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

معاون علمی با اشاره به جایگاه اقتصاد دز فناوری‌های نرم اظهار کرد: ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد موجب ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می‌کتد ومنظور از تولید ارزش، ثروت آفرینی نیست. فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد و این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش بنیان خلاق را رقم می‌زند. 

وی با تاکید بر اینکه شرکت‌های خلاق و دانش بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می‌دهد، ادامه داد: در خواست من از این است که جایگاه شرکت‌های خلاق که در حوزه‌های هنری و فرهنگی فعال هستند حفط شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش بنیان تاکید شده است.

دهقانی با اشاره به قانون جهش تولید دانش بنیان گفت: بر اساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق حفاظت کنندگی داشته باشد چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت‌ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

وی با تاکید ضرورت اثر بخشی حوزه‌های خلاق در اقتصاد خاطرنشان کرد: این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهمترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.