علی لاهوتی گفت:ظرفیت انبارهای ذخیره نهاده کشاورزی کود که پیش از آغاز دولت سیزدهم در کهگیلویه وبویراحمد چهارهزار تن بود که به ۱۲ هزار تن افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه نهادههای کشاورزی کود به علت وارداتی بودن و پیامدهای ناشی از تحریم، امکان نرسیدن به موقع آن به دست کشاورز وجود دارد تاکید کرد:براساس برنامه ریزی صورت گرفته امسال هم ۵۰۰ تن به ظرفیتهای کود استان اضافه میشود.
لاهوتی تصریح کرد: در زمان حاضر چهارهزار تن نهاده کشاورزی تامین و در انبارهای استان ذخیره شد تا در زمان پیک مصرف با کمبود مواجه نشویم که البته میزان ذخیره در ماههای آینده افزایش خواهد یافت.
مدیرشرکت حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تجهیز انبارهای نگهداری نهاده کشاورزی کود به دوربینهای مدار بسته برای افزایش امنیت آنان با توجه به بالا بودن قیمت این محصولات موضوع دیگری است که مورد توجه مسوولان قرار دارد.
لاهوتی با اشاره به اینکه امسال ۳۲ هزار تن کود یارانهای از انواع پتاسه، فسفاته و اوره به استان اختصاص یافته تصریح کرد: قیمت کود یارانهای در سال جاری ۱۵ تا ۳۰ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: براساس نرخهای امسال نرخ هر کیسه کود ۵۰ کیلوگرمی سوپر فسفات ساده سه میلیون و ۵۵ هزار ریال، سوپرفسفات تریبل هفت میلیون و ۱۵۰ هزار ریال، میکروبی فسفات سه میلیون و ۱۲۰ هزار ریال و دی آمونیوم فسفات هشت میلیون و ۶۰ هزار ریال، کلرور پتاسیم، هفت میلیون ۴۷۵ هزار ریال، سولفات پتاسیم هشت و ۱۲۵ هزار ریال و اوره یک میلیون و ۹۵۰ هزار ریال اعلام شده است.
مدیرشرکت حمایتی کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه اختصاص کود یارانهای براساس الگوی کشت صورت میگیرد عنوان کرد: گندم، ذرت، دانههای روغنی و جو از جمله محصولاتی هستند که در استان به آنان کود یارانهای تخصیص یافته است.