نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت که مجلس یازدهم مجاهدانه پای منافع ملی ایران ایستاد و از منظر تقنینی و نظارتی اقدامات مهمی را به سرانجام رساند.

یادداشت علی خضریان منتخب مجلس دوازدهم با عنوان «مجلس یازدهم، پای کار منافع ملی» که در اختیار ایسنا قرار داده، به شرح زیر است.

«مجلس یازدهم به لحاظ اجتماعی در زمانی آغاز به کار کرد که جهان درگیر همه‌گیری بیماری کرونا شده بود و در داخل کشور نیز با مصوبه ستاد ملی کرونا، از تشکیل اجتماعات جلوگیری می‌شد و بر همین اساس نیز مجلس دهم در ماه‌های پایانی جلسات منظمی نداشت تا آنجا که حتی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ را با اذنی که از رهبر معظم انقلاب گرفتند، بدون مصوبه صحن علنی مجلس و تنها براساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس تحویل شورای نگهبان دادند؛ موضوعی که با آغاز به کار مجلس یازدهم، تدابیری دیده شد تا حتی یک جلسه صحن علنی هم تعطیل نشود.

از منظر اقتصادی نیز براساس داده‌های ثبت شده و گزارش‌هایی که از سوی دولتمردان در جلسات علنی و غیرعلنی در اختیار نمایندگان مجلس یازدهم قرار می‌گرفت، به دلیل افت محسوس صادرات نفت با مشکلات متعددی مواجه شده بود و عملا شرایط سقوط اقتصادی را در بخش‌های مختلف رقم زده بود. در حالی که طی چهار سال گذشته به اذعان اقتصاددانان شرایط در موضوعات مختلف رو به بهبود گذاشته است.

کشور از وضعیتی که با گفتمان دولت وقت حتی آب خوردن مردم را نیز به مذاکره و توافق با غرب و خصوصا آمریکا گره زده بود و این در حالی بود که در ماه‌های منتهی به آغاز مجلس یازدهم، آمریکایی‌ها در حالی در بغداد دست به ترور فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار رشید اسلام سپهبد شهید قاسم سلیمانی زده بودند که تنها چند روز قبل از آن رئیس جمهور وقت ایران به همراه وزیر امور خارجه‌اش در میهمانی شب یلدای نخست وزیر ژاپن عملا در حال مذاکره با آمریکایی‌ها بودند و درست یک سال بعد از آن به دلیل عدم تغییر راهبردی در مواجهه با غربی‌ها، در حالی که تنها چند ماه از تشکیل مجلس یازدهم می‌گذشت، این بار شاهد ترور شهید محسن فخری زاده از دانشمندان بزرگ هسته‌ای کشور در دماوند از سوی صهیونیست‌ها بودیم. تروری که نه تنها دولتمردان غربگرای وقت را دچار تغییر در راهبردهایشان نکرد، بلکه در ساعات نخستین ترور به سانسور نقش علمی شهید فخری‌زاده در هسته‌ای سوق داد؛ سانسوری که البته با پیام روشنگرانه رهبری کنار زده شد.

مجلس یازدهم در چنین شرایطی تشکیل شد و مجاهدانه پای منافع ملی ایران ایستاد و از منظر تقنینی و نظارتی اقدامات مهمی را به سرانجام رساند. موضوعاتی، چون به سرانجام رساندن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها، قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، قانون جهش تولید مسکن، قانون مدیریت داده‌ها و اطلاعات ملی که از قوانین راهبردی و مهم این دوره مجلس بودند. همچنین الزام قانونی برای بانک‌ها در موضوع شفافیت تسهیلات کلان بانکی به اشخاص مرتبط که در قوانین بودجه و برنامه هفتم منجر به اتفاقات مهمی در نظام بانکی کشور شد.

در موضوعات نظارتی نیز یکی از اقدامات مهمی که از سوی تعدادی از نمایندگان پیگیری و به سرانجام رسید، موضوع افزایش حقوق سربازان بود که تحولی بزرگ قلمداد می‌شود. ضمن اینکه پیگیری اجرای اصلاح قانون چک یا همان چک صیادی در جهت ایجاد شفافیت و مقابله با پولشویی و بازگشت اعتبار به چک از دیگر اقدامات قابل تقدیر مجلس یازدهم بود. موضوعی که برکات مهمی از جمله کاهش زندانیان بدهکار مالی خصوصا زنان را به دنبال داشته است. همچنین وجود دغدغه پیگیری مطالبات اقشار ضعیف جامعه که عموماً فاقد مسکن می‌باشند در قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها نمایان شد و ان‌شاءالله منجر به رفع مشکلات متعددی در این حوزه در آینده نزدیک خواهد شد. همچنین پیگیری اجرای قانون جامع حدنگار و افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و دستیاری با اولویت مناطق محروم که از اقدامات زیربنایی و مهم این مجلس بودند. همینطور اقدامات مهم مجلس در تحقیق و تفحص‌های مختلف از جمله وزارت نفت، شستا، شرکت آبفا و دیگر مجموعه‌های اجرایی نشان از روحیه فسادستیزی و عدالتخواهی جمع قابل توجه نمایندگان دوره یازدهم داشته است.»

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تأمین اجتماعی
۰۶:۴۹ ۰۷ خرداد ۱۴۰۳
بنده از اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون که در مورد اقدامات غیر قانونی شعبه سبزدشت بهارستان جاده تهران ساوه و هم سازمان تامین اجتماعی و در باره کم کردن حقوق و سایر مزایای بنده در حکم بازنشستگی سالانه و سالها ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و در فیش حقوق اسفند ماه ۱۴۰۲ و فیش حقوق فروردین و اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳در رسانه ها بیش از هزار بار شکایت و اعتراض کردم ولی متأسفانه دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس وغیره هم سکوت کرده اند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه کی واریز می‌شود؟
۲۰:۲۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه کی واریز می‌شود؟
Iran (Islamic Republic of)
قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود چرا؟ قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود چرا؟
۲۰:۲۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود چرا؟
قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
کسانیکه از سال ۱۳۹۵ تاکنون در شرکت مخابرات منطقه تهران بازنشسته شده اند وسکه نگرفته اند چه میشود.
۲۰:۲۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
کسانیکه از سال ۱۳۹۵ تاکنون در شرکت مخابرات منطقه تهران بازنشسته شده اند وسکه نگرفته اند چه میشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
واریز بن خوار بار و سایر رفاهیات از بهمن ماه سال 1401 الی اردیبهشت ماه سال 1402 در فیش حقوق بنده صفر شرم آور و تاسف بار است.
واریز بن خوار بار و سایر رفاهیات از آبان ماه سال 1402 تاکنون در فیش حقوق بنده صفر شرم آور و تاسف بار است.
Iran (Islamic Republic of)
شرکت مخابرات به تعهدش در قبال بازنشستگان عمل نکرده است.
۲۰:۲۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
سلام
مخابرات منطقه تهران کی میخواهد تفاوت افزایش معوقات بن خواربار، مناسبت وسایر رفاهیات بازنشستگان را در سالهای ۱۴۰۱ و۱۴۰۲ واریز کند ؟
شرکت مخابرات به تعهدش در قبال بازنشستگان عمل نکرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
سلام
رسمی هاوبازنشستگان محترم
اگر بن خواربار از فریز در نیاید وبر اساس حداقل حقوق قانون کار داده نشود (در سال ۱۴۰۳ بن خواربار ماهیانه باید ۳۹۶۰۰۰۰ تومان باشد) در سال ۱۴۰۳ که بیمه تکمیلی مبلغ بیمه تکمیلی سهم بازنشسته را زیاد میکند (از تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۱ ) آنوقت ما بازنشسته ها در ماه جهت پرداخت بدهی به مخابرات ایران بایستی صف به ایستیم (یعنی در صورتیکه بن خواربار از فریز در نیاید از مرداد ماه ۱۴۰۳ بایستی یک چیز دستی به مخابرات ایران ماهیانه بدهیم )
تنها راه خارج شدن رفاهیات از فریز شرکت کارکنان رسمی وبازنشسته ها حضور فعال در تجمعات دوشنبه ها است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
سلام
همسرم بازنشسته مخابرات است تا دی ماه ۱۴۰۰رفاهیات (بن خواربار ومناسبتها ) را بر اساس قانون وآئین نامه حقوق ودستمزد مخابرات میدادند از دی ماه ۱۴۰۰ تا کنون چرا بن خواربار ومناسبتها را بر اساس حداقل حقوق سال ۱۴۰۰ میدهند ؟؟
مگر حداقل حقوق قانون کار در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷۲۰۰۰۰۰ تومان نیست پس باید بن خواربار ماهیانه ۳۹۶۰۰۰۰ تومان باشد وسایر رفاهیات هم بر اساس حقوق ۷۲۰۰۰۰۰ تومان حساب گردد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
سلام
یک شیر پاک خورده ای بنویسد بن خواربار وسایر رفاهیات (شاغلین رسمی مخابرات وبازنشستگان )در سال ۱۴۰۳ بر اساس آئین نامه حقوق ودستمزدکارکنان شرکت مخابرات ایران مصوب سال ۱۳۸۹ که به تائید وزارت کار نیز رسیده چقدر باید باشد ومخابرات ایران چقدر کلاه سر ما میگذارد ومیدهد.(بصورت جدول )
آخرین اخبار