سند جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر اصفهان در شورای برنامه‌ریزی استان مصوب و از ابتدای امسال به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در حاشیه نشست توجیهی ماده ۱۷ قانون هوای پاک که با موضوع استانداردسازی تأسیسات موتورخانه‌ای گفت: در قانون هوای پاک ۱۷۶ وظیفه به ۴۰ دستگاه اجرایی تکلیف شده است که باید عملیاتی شود.

منصور شیشه‌فروش افزود: در اصفهان نیز طی سه سال گذشته مطالعات دانشگاهی در زمینه منشاءیابی و سهم بندی منابع انتشار آلاینده‌ها انجام و در نتیجه این مطالعات سند جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر اصفهان تهیه شد که در نوع خود برای نخستین بار در کشور چنین سند جامعی برای آلودگی هوا تدوین شده است.

وی با بیان اینکه سند جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر اصفهان در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مصوب و از ابتدای امسال ابلاغ شد، گفت: دستگاه‌های اجرایی با ابلاغ این سند، ضمن اجرای قانون هوای پاک، مکلف هستند ۸۰ وظیفه این سند را نیز در راستای کاهش آلودگی هوای شهر اصفهان انجام دهند.

شیشه فروش افزود: سند جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر اصفهان بیش از ۱۴ دستگاه اجرایی از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، نظام مهندسی، شهرداری، اتاق اصناف، برق منطقه‌ای و شرکت گاز و … را به انجام وظایفی در جهت کاهش انتشار آلاینده‌ها مکلف کرده است.

وی، تعیین زمان‌بندی برای انتقال و ساماندهی کوره‌های آجرپزی و کارگاه‌های مزاحم شهری، ممنوعیت استفاده از مازوت در نیروگاه‌ها و استانداردسازی فعالیت کارخانه ذوب آهن را از جمله اقدامات اولویت‌دار سند جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر اصفهان بیان کرد و گفت: سند جامع زیست محیطی با ۲۲ برنامه عملیاتی برای استاندارد سازی ذوب آهن اصفهان تهیه شده و اجرای آن در قالب سند جامع کاهش آلودگی هوا پیگیری می‌شود.


شیشه فروش با بیان اینکه برنامه جامع پیش گیری و کنترل گردوغبار در اصفهان تدوین شده است، افزود: بر همین اساس سال گذشته چهار میلیون اصله نهال و بذر مقاوم به شوری و کم آبی در نوار‌های بیابانی استان کشت شد و طبق برنامه بهمن و اسفند سال جاری نیز چهار میلیون بذر و نهال کاشته خواهد شد.

 
شیشه فروش تاکید کرد: لازم است وزارت صمت و سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان برنامه و بودجه نسبت به اجرای تعهدات قرارگاه کاهش آلودگی هوای اصفهان کمک کرده و منابع مالی را برای نوسازی حمل و نقل و اتوبوس و خروج خورد‌های فرسوده را تأمین و تکلیف نیروگاه شهید منتظری را مشخص کنند، زیرا نباید در شعاع ۵۰ کیلومتر مازوت مصرف شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.