تحصیلی گفت: ۷۶۰ نانوایی از جمله بربری، لواش، سنگک و تافتون در سمنان فعالیت دارد که برای ارتقای کیفیت و پایداری آرد تولیدشده در این استان گندم کیفی تامین میشود.
وی با بیان اینکه طبق آزمایشها، آرد توزیعی در نانواییهای این استان از کیفیت لازم برخوردار است، ادامه داد: برای ارتقای کیفیت نان، گندم دارای کیفیت پایین با گندمهای باکیفیت مخلوط میشود و بخشی از گندم کیفی استان سمنان از طریق واردات و بخشی از استانهای گلستان و خوزستان تامین میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سمنان اضافه کرد: ماشینآلات و تجهیزات پخت نیز در کیفیت نان موثر است و اکنون تجهیزات در نانواییهای این استان از استاندارد کافی برخوردار است.
وی با بیان اینکه تجربه، مهارت و سابقه شاغلان در نانواییها در کیفیت نان موثر است، اظهار کرد: غالب شاغلان نانواییهای سمنان نیروهای غیربومی هستند و مقطعی بودن فعالیت آنان را باید در کیفیت نان نیز تاثیرگذار دانست.