سرگرد پاسدار علی قانع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ارسنجان ضمن عرض تسلیت شهادت آیت الله دکتر رئیسی گفت: شهید رئیسی امروز برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تأثیرگذارتر از ابراهیم رئیسی خواهد بود.
او با اشاره به جایگاه رفیع خانواده معظم شهدا بیان داشت: به پاس مجاهدتهای مخلصانه رزمندگان اسلام و به برکت خون پاک شهدا، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جایگاه والا و ارزشمندی در سطح دنیا دارد که مرهون از خودگذشتگیهای شهدا و خانواده گرانقدر ایشان است و باید با تمام وجود قدردان آن باشیم.
سردار هاشم جمالی؛ جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز ضمن تبریک و تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهان به بیان خدمات ارزنده رئیس جمهور شهید ایران پرداخت و با بیان ویژگیهای شهید آیت الله دکتر رئیسی از دیدگاه امام خامنهای (مد ظله العالی) گفت: وی شخصی عالم، مجاهد، پرتلاش، خدمت گذار مردمی و خستگی ناپذیر بود.
جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس رئیس جمهور شهید را خادم الرضا خطاب کرد و افزود: اولین راز ماندگاری او اخلاص بود و بخاطر همین اخلاص، روحیه مردمی و جهادی و دلسوزی امروز مردم قدرشناس ایران در تشییع پیکر مطهر او سنگ تمام گذاشتند.
سردار جمالی با اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور به استان فارس گفت: وی مدتی که در استان فارس حضور داشت در هر شبانه روز حداکثر چهار ساعت استراحت میکرد و باقی ساعات مجاهدانه برای بر طرف کردن مشکلات مردم تلاش میکرد.
سردار جمالی در ادامه به بیان گوشهای از اقدامات دولت شهید رئیسی پرداخت و نجات جان مردم در بحران کرونا، فروش نفت در دوران تحریم کشور، افزایش حقوق معلمان و همچنین انجام زیرساختهای اقتصادی را از مهمترین اقدامات دولت مردمی قوی دانست و گفت: تأثیر اقدامات جهادی و مخلصانه شهید مظلوم آیتالله رئیسی در آینده بیشتر مشخص خواهد شد.
جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس پیشرفت شگرف نظامی بخصوص موشکی، برطرف کردن مشکل قطعی برق و افزایش حقوق بازنشستگان را از دیگر اقدامات دولت شهید رئیسی دانست.
او با بیان اوج مظلومیت رئیس جمهور شهید با توجه به توهینها و تهمتهای ناجوانمردانه دشمنان نظام و عدهای فرصت طلب خاطر نشان کرد: شهید مظلوم بی توجه به حواشی، تمام تلاش خود را جهت برطرف کردن مشکلات مردم بکار برد و با گرفتن مزد خود از خداوند متعال به فوز عظیم شهادت نائل شد.
سردار جمالی با اشاره به عملیات غرورآفرین بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر قهرمان و تجلیل از خانواده شهدا ارسنجان افزود: این تجمع بزرگ مراسم ختم نیست بلکه برای بیعت با شهداست.
سردار جمالی با تشریح ویژگیهای شهدا در دوران دفاع مقدس، خاطراتی از شهید مرحمت بالازاده را بیان و عنوان کرد: این شهید بزرگوار با وجود اینکه نوجوانی ۱۳ ساله بود، اما شوق رفتن به جبههها را داشت و به خاطر کم سن و سال بودن، با حضور وی در صحنه نبرد ممانعت میشد و در نهایت، این نوجوان غیور خود را با زحمت به محضر آیت الله خامنهای رئیسجمهور وقت رساند و گفت حضرت قاسم ابن الحسن ۱۳ ساله بوده که امام حسین (ع) به او اجازه جنگ داده است؛ من نیز ۱۳ سال دارم، اما فرماندهان سپاه اردبیل به من اجازه نمیدهند به جبهه بروم و تقاضا میکنم، یا از این به بعد روضه و احوالات حضرت قاسم را در عزاداریها نخوانند و بازگو نکنند یا دستور بدهید اجازه بدهند من نیز به جبهه اعزام شوم و در نهایت شهید بالازاده رضایت آیت الله خامنهای را جلب کرد و به سفارش ایشان، فرماندهان سپاه نیز اجازه دادند تا مرحمت به نبرد اعزام شود و این رزمنده مخلص بعد از مدتها جانفشانی، در ۲۱ اسفند ۱۳۶۳ در عملیات بدر در جزایر مجنون به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
روایتگری سردار سید معین انجوی نژاد، اجرای سرود حماسی فرهنگی توسط فرهنگیار پاسدار مهدی شادکام، سرود خوانی گروه سرود مدرسه تمدن سازان، پخش نماهنگ، تشییع نمادین شهید گمنام و تجلیل از خانواده شهدای عملیات بیت المقدس از دیگر برنامههای این اجلاسیه بود.