شهردار کرمانشاه گفت: تعداد جانباختگان تصادفات در ۱۶ نقطه حادثه خیز معرفی شده توسط پلیس راهور در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۳ نفر بوده است که این آمار با توجه به اقدامات ترافیکی انجام گرفته به ۱۰ نفر کاهش پیدا کرده است و این یعنی کاهش ۶۰ درصدی تصادفات را در نقاط مذکور داشته‌ایم.

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه در جلسه شورای ترافیک استان کرمانشاه گفت : معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری کرمانشاه در ۱۶ نقطه حادثه خیز که توسط پلیس راهور به شهرداری اعلام شده اقدامات اساسی انجام داده که به موجب آن باعث کاهش تعداد جانباختگان در این نقاط شده است.

وی تصریح کرد: بیشتر تصادفات در شب و بزرگراه‌ها اتفاق می‌افتد و با نصب تابلو‌های محدودیت سرعت هشدار‌های لازم به رانندگان داده شده است. دانستن این نکته هم ضروری است که در بزرگراه‌ها حداقل و حداکثر سرعت پیش بینی شده که اگر سرعت از مقدار ۷۰ کیلومتر برساعت کمتر باشد این خود حادثه ساز خواهد شد
شهردار کرمانشاه تصریح کرد: بیشترین تاکید پلیس راهور در بحث تصادفات مربوط به نصب تجهیزات معبر مانند دوربین کنترل سرعت، حفاظ ایمنی، سرعت گیر، علائم و تابلو‌های معبر است که در این راستا توانسته ایم ۱۷ سامانه دوربین ثبت تخلفات در بزرگراه‌ها و بخش مانیتورینگ ترافیک پلیس راهور را نیز راه اندازی کنیم و در ۱۶ نقطه معرفی شده توسط پلیس راهور تنها سه نقطه به اصلاح هندسی نیاز داشته است که توسط معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری اصلاح هندسی انجام و اجرایی شده است.

نوروزی عوامل انسانی را به عنوان مهمترین عامل تصادفات عنوان کرد و افزود: عدم استفاده از کلاه ایمنی و لباس متناسب راکبین موتورسوار و حرکات نمایشی و مارپیچ در بزرگراه‌ها و خیابان‌های شریانی از جمله عوامل اصلی تصادفات محسوب می‌شود که طبق دستورالعمل معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری در شورای ترافیک استانداری می‌بایست رانندگان پر خطر به مقامات قضایی معرفی شوند.

وی به مهمترین اقدامات انجام شده توسط معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری کرمانشاه اشاره کرد و افزود: نصب دوربین ثبت تخلف، نصب استاپر در خطوط متعدد، نصب چراغ چشمک زن، پل عابر پیاده و خط کشی معابر از جمله اقدامات ترافیکی شهرداری کرمانشاه است .

برچسب ها: شورای شهر ، حمل و نقل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.