عضو شورای هماهنگی تشکل‌های بخش کشاورزی گفت: بنابر سیاست وزارت جهاد و برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی محصولات اساسی، قطعی برق چاه‌های کشاورزی در تضاد با این سیاست است.

عطااللّه هاشمی، عضو شورای هماهنگی تشکل‌های بخش کشاورزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در زمانی‌ که کشاورزان از وزارت نیرو و شرکت های برق منطقه ای برق خریداری می کنند، تفاهم نامه ای فی مابین آنها منعقد می شود که برمبنای آن وزارت نیرو متعهد است که در طول ۲۴ ساعت برق کشاورزان را تامین کند.

او  افزود: اگر وزارت نیرو توانایی تامین ۲۴ ساعته برق را ندارد، در مقابل باید به کشاورزان جریمه پرداخت کند چراکه قطعی ۵ تا ۶ ساعته برق در روز، علاوه بر ایجاد مشکلاتی برای تولید محصولات اساسی، خساراتی را به پمپ چاه های کشاورزی وارد می کند.

هاشمی ادامه داد: با توجه به آنکه بخش کشاورزی در امنیت غذایی کشور نقش بسزایی دارد، از این رو انتظار می رود که وزارت نیرو برق چاه های کشاورزی را به طور ۲۴ ساعته تامین کند.

عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی با بیان اینکه قطعی برق چاه های کشاورزی بر خودکفایی و تولید محصولات اثرگذار است، گفت: بر اساس قانون، برق چاه های کشاورزی ۲۴ ساعته باید کار کند، اما وزارت نیرو به دلیل کم کاری و عدم تعهد به وظایفش، قانون را زیر پا گذاشته است و همواره ادعا می کند که با قطع برق چاه های کشاورزی، صنعت برق را مدیریت می کند. این در حالی است که در برنامه هفتم بر خودکفایی ۱۰۰ درصدی ۵ محصول اساسی و خوداتکایی حداکثری دیگر محصولات تاکید شده که استمرار این روند آسیب جدی بر تولید وارد می کند.

خبرنگار: آزاده محبی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Italy
پرورش ماهی
۱۶:۱۸ ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
این وسط یه کارشناس حضور نداشت که توضیح بده مزارع پرورش ماهی هم زیرمجموعه کشاورزی تعریف شدن و با نبود یک ساعت برق میلیارد ها میلیارد تومان ضرر متحمل میشن .
خواهشن قبل از تصمیم گیری های غیر کارشناسانه همه جوانب رو در نظر بگیرید
آخرین اخبار