سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:این سازمان دامپزشکی در سطح استان‌ها به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در روز عید قربان است.

بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهر‌ها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی، دام‌های کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماری‌زا به ویژه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.

سازمان دامپزشکی کشور در این اطلاعیه از مردم خواست به مناسبت عید سعید قربان به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیدا خودداری کنند.

۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

منبع :ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۶ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
گوسفند قربانی شده ۱۳ میلیون تومان دو سال پیش ۳ میلیون تومن بوده چه خبره بعضی‌ها نذر دارن سالی یکی گوسفند قربانی کنن از کجا بیارن
آخرین اخبار