مهدی نظرزاده گفت: همچنین در این مدت مخزن یکهزار مترمکعبی کهک تکمیل و کار بهسازی مخزن ۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعبی بینراهی قائمیه و صادقیه قم با هدف آبرسانی پایداری به مناطق مختلف استان انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم با اشاره به پایان عملیات خط انتقال و اصلاح شبکه و نصب انشعابات روستای سنجگان به طول چهار کیلومتر و ساخت مخزن ۲۵۰ مترمکعبی این روستا، گفت: اصلاح شبکه آبرسانی روستای خاوه به طول چهار کیلومتر، اصلاح شبکه و خط انتقال روستای ورجان به طول سه کیلومتر، اجرای خط انتقال روستای کرمجگان به طول هفت کیلومتر و اصلاح و بازسازی شبکه روستاهای فاقد دهیاری به طول حدود ۱۵ کیلومتر از جمله اقدامهای انجام شده در روستاهای استان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم احداث ایستگاه پمپاژ بینراهی روستای کرمجگان، تهیه و نصب چهار عدد دیزل ژنراتور برای روستاهای استان قم، تعویض ۳۷ فقره شیرآلات خط انتقال ۱۵ خرداد، اتصال خط ۸۰ روستا و سلفچگان به خط سرشاخه ها، بهسازی و تجهیز ۱۴حلقه چاه شهری و روستایی و بهسازی ۱۰ کیلومتر جاده دسترسی خط انتقال ۱۵ خرداد را از دیگر اقدامهای انجام شده توسط این شرکت نام برد.
نظرزاده همچنین با اشاره به اصلاح و بازسازی ۲۴ کیلومتر از شبکه آبرسانی شهر قم، از راه اندازی و نصب سه فشار شکن جدید در شبکه توزیع، اتصال خروجی تصفیهخانه جدید به خط یکهزار و ۸۰۰ میلیمتر سدکوچری سرشاخهها و انجام عملیات تعمیر ۲۵ الکتروپمپ فرسوده خبر داد.
گفتنی است هم اینک ۷۶ درصد آب استان از منابع سطحی و ۲۴ درصد آن از منابع زیرزمینی تامین میشود. با تلاش صورت گرفته، آب مورد نیاز مردم استان در وضعیت مطلوبی تامین میشود که البته مدیریت هرچه بهتر این روند نیازمند همراهی همشهریان در رعایت سرانه مصرف و صرفه جویی است.