بهرام نیا در نشست شورای اشتغال استان با اشاره به اخذ مجوز فعالیت بازارچه مرزی مهران، اظهار داشت: در نشستی با حضور رییسجمهور شهید عنوان کردیم که ۷۴ هزار خانوار مرزنشین و حدود ۲۲۷ هزار نفر مرزنشین در استان داریم که در همان نشست شهید رئیسی دستور دادند که زمینه استفاده مردم مرزنشین ایلام از این ظرفیت مهم مهیا شود.
وی افزود: با دستور و پیگیری رئیسجمهور شهید و نگاه و توجه وزیر محترم کشور، بازارچه مرزی مهران مصوب شده و تجارت چمدانی در مرز مهران انجام میشود.
نماینده عالی دولت در استان ایلام تاکید کرد: پیگیری برای اخذ مجوز فعالیت بازارچههای مرزی چیلات در دهلران و بازارچه مرزی هلالهشمالی و چنگوله هم در دستور کار قرار دارد که امید است به زودی با پیگیریهای مجموعه استان، این مهم نیز برای ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی استان و بهرهمندی مردم استان از مزایای آن، محقق شود.
وی بیان داشت: مکان ایجاد بازارچه مرزی مهران به صورت مشترک در مرز بین دو کشور مشخص شده است که بهصورت بههمپیوسته بین گمرک و پایانه قرار دارد که باید زیرساختهای لازم اجرا شود.
بهرامنیا مطرح کرد: در سال ۹۶ بازارچه چنگوله (شهابی) به تصویب رسیده بود که به دلیل موقعیتی که داشت مورد استقبال طرف عراقی نگرفت، اما در این دولت پیگیری بازارچه مرزی مهران در دستور کار قرار گرفت و روز چهارشنبه هفته قبل رسماً مصوب و ابلاغ شد، که کار بزرگی برای توسعه و رونق اقتصادی استان است. استاندار ایلام در ادامه با اشاره به رتبه ایلام در ثبت اشتغال، گفت: سال ۱۴۰۲ ایلام با ۱۵ هزار و ۶۲۴ ثبت اشتغال، رتبه سوم ثبت اشتغال در کشور را کسب کرد و این درحالی است که سال گذشته تعهد اشتغال استان ۸ هزار و ۸۵۹ نفر بود.
وی تاکید کرد: امسال در بحث تسهیلات تبصره (۱۸) نباید از سال گذشته عقبتر باشیم و همچون سال گذشته در این حوزه به رتبه خوبی در کشور دست یابیم. بهرامنیا، میانگین عملکرد بانکهای استان را رضایتبخش عنوان کرد و افزود: بانکها باید طرحهای زیادی را پذیرش کنند، انتظار است دستگاهها و بانکها تا پایان شهریورماه، تسهیلات تبصره (۱۸) را جذب کنند.