قائم مقام شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز در این جلسه به ارائه گزارشی از دستاوردهای این حوزه در ابعاد مختلف براساس رویکرد سهگانه جهاد تبیین، خدمترسانی و امیدآفرینی پرداخت.
آرش فرجزاده همچنین با تسلیت شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت به ویژه فعالیتهای حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز در ایام شهادت و عزای عمومی این شهدای والامقام پرداخت.
او که جهاد تبیین را یکی از فرایض مورد تأکید رهبر معظم انقلاب را عنوان میکرد، افزود: با توجه به قرارگرفتن در موقعیت حساس انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری، مقوله و فریضه جهاد تبیین از اهمیت بسزایی برخوردار میشود.
به گفته فرجزاده، جهاد تبیین زمینهساز افزایش اعتماد و مشارکت عمومی در صحنه انتخابات است که در این راستا حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز با همت گام برمیدارد.
محوریت جغرافیایی و حرکتهای اجتماعی شیراز قدیم حرم شاهچراغ (ع) بود
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری نیز در ادامه این جلسه با اشاره به منشور حکومتداری امیرالمومنین علی (ع) که خطاب به مالک اشتر نخعی مرقوم شده است، اظهار کرد: میتوان از این منشور که امام علی (ع) فرمودند، بسیار استفاده کرد.
آیتالله سید شرفالدین ملکحسینی همچنین با اشاره به منشور امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر اظهار کرد: از این منشور میتوان قاعده مدیریتی در نظام اسلامی را احصا کرد.
او گفت: قاعده از قدیم چنین بود که بسیاری از شهرها در جوار محلهای مقدس بنا نهاده شده است و این آموزه انبیای الهی (ع) بوده است و شهرها حول انسانها و مکانهای مقدس ساختند.
آیتالله ملک حسینی با اشاره به اهمیت اقامه نماز بیان کرد: نماز قلهای برای اعتلای انسان و اتفاقات فرهنگی است و اعتلای جامعه زمانی شکل میگیرد که بر مبنای اخلاق، انسانیت و معنویت و با محوریت فطرت الهی باشد.
او با بیان اینکه فضاهای رزق قبل از معنویت و اجتماع بالنده و رشد داده شود، تصریح کرد: هرچه فضاهای رفاهی، اقتصادی و لذت توسعه پیدا کند ولی دو عنصر معنویت و اعتلای انسان نباشد، یک جنگل مرفه درست شده است، چراکه انسان برتر در جایگاه مدیر مجموعه و جامعه نیست و طغیانها برای زمانهایی است که اعتلا و معنویات و الزامات اخلاق فکری هم شکل نگرفته است.
آیتالله ملکحسینی با تصریح اینکه در شهرسازیهای نوین شهرهایی میبینید که مسجد ندارد و فقط زمین آن در نظر گرفته شده است، یادآور شد: در شیراز قدیم در تمام خیابانها مسجد بود و محوریت جغرافیایی و حرکتهای اجتماعی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نماز آنچنان به انسان مفهوم میبخشد که مدارهای فرهنگی و معنوی در آن شکل گیرد، تأکید کرد: شهر باید انسان پرور باشد و الزام اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی در برنامههای شهری دیده شود.
ارتباط بین منظومه دینی و مدیریتی شهری را باید مورد توجه قرار داد
رئیس کمیته شفافیت، صیانت از حقوق شهروندان و سلامت اداری شورای اسلامی شهر شیراز هم در این نشست به انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و اظهار کرد: در هشتم تیرماه انتخابات ریاست جمهوری را شاهد خواهیم بود و آنچه که اکنون باید به صورت فرهنگ عمومی به آن کمک شود توجه به اهمیت نقش مردم در این انتخابات سرنوشتساز است.
مهدی طاهری با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این ایام و ایجاد مسیری برای دستاندرکاران نظام اسلامی و مردم بیان کرد: مردمداری، تلاش جهادی و بیوقفه و اخلاقمداری جزو نکاتی بود که رهبری معظم انقلاب به آن اشاره کردند و نگاه مردم هم، تراز مدیریتی را بر همین اساس میدانند بنابراین نامزدهای انتخابات هم باید اخلاق محور باشند و دنبال تخریب دیگری نباشند.
او افزود: ادبیات مدیریتی این گونه است که باید تلاش جهادی و بی وقفه داشته باشیم و کار برای مردم انجام شود و نوعی رقابت صحیح در حوزه انتخابات بر اساس محورهای درست و اخلاقی باشد، چرا که مردم هوشمندانه محیط را رصد میکنند.
رئیس کمیته شفافیت، صیانت از حقوق شهروندان و سلامت اداری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: انتخابات یکی از نقاط عطف در جریان انقلاب اسلامی است و مردم سرنوشت خودشان را در این نقطه عطف شکل میدهند.