علیرضا معیری پور معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قزوین گفت: با توجه به اینکه میانگین عمر ناوگان حمل و نقل مسافر استان بیش از ۲۰ سال است و فرآینده تولید و واردات آن نیز در کشور با مشکلاتی روبرو است، همین مساله باعث شده تا سطح خدماتی که بایستی به مردم ارائه دهیم را نتوانیم به شکل صحیح و مطلوبی، به ویژه در مناسبتهای خاص مثل ایام اربعین حسینی به انجام برسانیم.
وی ادامه داد: براساس بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، مقرر شد که امسال برای استان قزوین ۱۶ دستگاه اتوبوس و پنج دستگاه مینی بوس آماده سازی و بازسازی شود تا برای خدمت به عموم مردم در حوزه حمل و نقل وارد این سامانه شوند.
معیری پور به میزان تسهیلات ارائه شده در این زمینه نیز اشاره کرد و گفت: به همین منظور و برای آماده سازی و بازسازی هر دستگاه اتوبوس پنج میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال و برای هر دستگاه مینی بوس نیز یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قزوین بیان کرد: براین اساس، تا امروز ۹۷ میلیارد ریال از این تسهیلات، یعنی ۸۳ درصد سقف تعهدات پرداخت شده و به همین جهت، قزوین جزو سه استان برتر و ممتاز کشور است که در زمینه پرداخت تسهیلات یاد شده از سوی صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته است.
معیری پور ادامه داد: تمامی تسهیلات یاد شده از سوی صندوق کارآفرینی امید و با کارمزد چهار درصد به متقاضیان این خودروها پرداخت میشود و همکاریهای لازم در این زمینه نیز از سوی این صندوق با اداره کل امور اقتصادی هم انجام میشود.
به گفته وی، این طرح امسال و برای دومین سال متوالی است که اجرایی میشود و سال گذشته نیز ۱۷ دستگاه اتوبوس در استان قزوین مورد بازسازی و بهسازی قرار گرفت.
معیری پور با اشاره به اینکه تسهیلات یاد شده به صورت سالانه و براساس تبصرهای که در قانون بودجه گنجانده شده، پرداخت میشود، یادآور شد: شرایط پرداخت این تسهیلات به طور کلی به ناوگانی تعلق میگیرد که در ادامه بتوانند در حوزه حمل و نقل مسافر به فعالیت بپردازند، یعنی پس از بازسازی و بهسازی به جمع ناوگان مسافری استان در جهت خدمت رسانی به حوزه مسافر، به ویژه در ایام خاص ملحق شوند.