در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین است و در ظروفی که استاندارد نباشند، میزان این فلز بیشتر است. مصرف غذا در ظروف تفلون مخصوصا ظروفی که مجددا تفلون کاری شده باشد، باعث میشود کادمیوم به مرور وارد غذا شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش دهد.
همچنین کادمیوم در ساخت هموگلوبین دخالت میکند و باعث کمخونی میشود. از آنجا که احتمال ورود کادمیوم به بدن از طریق ظروف تفلونی که هنگام پختوپز آسیب دیدهاند (کشیدن قاشق یا شستن غلط)، بیشتر است، بنابراین تاکید میشود از ظروفی که تفلون آنها کاملا سالم است، استفاده شود.